Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Proměna paní Blanky: „Po životní tragédii chci mít zase šťávu!“

Video se připravuje ...
Proměna paní Blanky: "Po životní tragédii chci mít zase šťávu!"
VIDEO: David Hanuš / BPŽ
11. září 2018 | 06:00

Do proměny přihlásila sympatickou Blanku její maminka, kterou trápilo, že se stále nemůže srovnat s rodinnou tragédií, která se stala před několika lety. Chtěla ji tímhle způsobem překvapit a potěšit a dopřát jí, aby si užila alespoň jeden den plný hýčkání, radosti a zážitků.

 „Samotnou by mě asi ani ve snu nenapadlo se do proměny přihlásit. Přiznám se, že když mi maminka oznámila, co mě čeká, nadšením jsem zrovna neomdlévala. Módní trendy mě míjejí a ve svém léta zavedeném stylu se cítím svobodná a svá. Ale protože jsem samozřejmě ženská, vidina dne plného hýčkání a odborných rad mě přesvědčila, že si svou proměnu užiju,“ popisuje Blanka Drdová (43).

Vlasy: „Po konzultaci jsem se rozhodla barvu vlasů sjednotit. Dáma totiž přišla až skoro s černou barvou se zlatými melíry. Vlasy jsem proto vyčistila a aplikovala přeliv v přirozeném odstínu. Poté následovaly hloubková péče a střih, který nechal vyniknout jejím krásným přírodním vlnitým vlasům,“ shrnuje kadeřnice Markéta Brocková ze salonu Klier OC Quadrio.

Jak na svěží pokožku? „Pokud je kůže zašedlá a mdlá, nezapomeňte používat tonika, která pleť projasní a hydratují. V létě se vyhněte silným vrstvám make-upu a vsaďte raději na tónující BB a CC krémy s UV faktory, které vyrovnají nerovnosti a zároveň pleť ochrání,“ radí vizážista značky Avon, Pavel Bauer.

Styl: „U Blanky bylo potřeba jen prolomit její strach z vlastní ženskosti a z vystoupení z už zažitých a osvědčených stereotypů. Tedy ukázat krásné, dlouhé nohy, které běžně schovává v džínách, a inspirovat ji k odvážnějším kouskům veselejší barevnosti,“ vysvětluje stylistka Renáta Nováková.

Prohlédněte si celou proměnu a produkty v naší fotogalerii: 

Po proměně: „No mazec! To jsem já? Nový účes je jednoznačně fantastický. Líčení nepodbízivé, decentní, a přesto skvěle zvýraznilo můj obličej. Outfity? Pane jo, tyhle modely bych asi běžně minula bez povšimnutí, ale po doporučení stylistky jsem do toho šla a nelitovala. Podtrženo a sečteno, nepoznala jsem se. Uznávám, že vidím úplně jiného člověka a líbí se mi. Po proměně se cítím žensky, lehce, až rozněžněle. Vážně moc děkuji všem těm úžasným lidem, kteří mi s nenucenou přirozeností a obrovskou profesionalitou připravili v tomhle neobyčejném dnu fůru zážitků,“ rozplývá se Blanka.

Výzva: Máte chuť na změnu? Tak pojďte do toho! Užijete si den plný zkrášlování a ještě si odnesete cenné rady profesionálů. Své aktuální fotografie postavy a obličeje, velikost oblečení a důvod, proč byste se chtěla proměny zúčastnit, posílejte na e-mail: karolina.havlikova@cncenter.cz

Na celou proměnu se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
Proměna paní Blanky: "Po životní tragédii chci mít zase šťávu!" • VIDEO: David Hanuš / BPŽ

Autor: Natálie Hrdá