Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dlouhé šaty a sukně můžete nosit i vy! Vyberte si podle typu své postavy

Fotografie
7. srpna 2020 | 06:00

Maxišaty a dlouhé sukně z módy nikdy nevyjdou. Vezmete je do města, k moři, na svatbu i do kanceláře. Jedná se o velmi všestranné kousky. Inspirujte se, jak je nosit.

Dlouhé šaty jsou univerzální a sluší snad úplně všem. Dovolit si je může žena v jakékoliv věkové kategorii a jakékoliv postavy. Pokud už šaty nejsou tak přizpůsobeny a mají volnější střih, my doporučujeme přepásat je v pase, abyste tak zvýraznila svou siluetu.

Teď se zaměříme na dlouhé sukně. Pokud máte kratší nohy, noste sukni v pase, tričko v tomto případě zastrčte dovnitř sukně. Dlouhá sukně se dá nosit i na bocích, ale potom vybírejte užší top. Pokud máte širší boky, vyhněte se volnějším kouskům, které by vás ještě více rozšířily.

Ne všechny ženy se však musí cítit v délce maxi dobře. Pro ně jsou zde jiné varianty –  jako délka midi sahající do poloviny lýtek nebo asymetrické střihy, které mimochodem moc sluší ženám s větší konfekční velikostí, jelikož zajímavý střih odpoutá pozornost od problematických partií.

5070767:gallery:true:true

Pro volné chvíle spárujte kousky v délce maxi s plochými sandálky nebo se sandály na klínku. V mnoha případech budou ke kouskům v délce maxi vypadat skvěle i espadrilky. Pokud se chystáte na slavnostní událost, zvolte podpatky a nějaký šperk. Délku maxi využijete i na podzim. Vytvořte krásný look s kotníkovými botami nebo teniskami a koženou bundou.

5070786:gallery:true:true

Na další inspiraci se podívejte do naší fotogalerie:

 

 

Video se připravuje ...
Blesk pro ženy • VIDEO: Blesk pro ženy/ Karel Dlabač

Autor: red