Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hudební festivaly: Co si obléknout, abyste zazářila?

Denimové kraťasy a krátký top jsou na festival ideální volbou.
23. května 2018 | 06:00

Jedna z nejlepších věcí na létě? Hudební festivaly! Jak vypadat na festivalu skvěle během velkého horka i deštivého dne?

Obléknout se na festival stylově není ten jediný cíl, důležité je cítit se pohodlně. Zkrátka je třeba být praktická. Někdy je opravdu těžké tyto věci skloubit. Letní koncerty, zejména pak ty, které se konají venku, si žádají správnou obuv. Proč své nohy trápit, když budete hodiny stát, nebo dokonce tancovat? Hlavní je zvolit pohodlné boty bez podpatku, ideální jsou tenisky, kotníkové boty, třeba ty kovbojské, nebo sandálky. 

Soustřeďte se i na vrstvení. Počasí se může měnit a je vždy jednodušší sundat jeden kousek – a cítit se hned lépe. Zkuste třeba body, přes které přehodíte bundu nebo mikinu. Tu si pak můžete uvázat kolem pasu. Inspirovat se můžete i u celebrit, které navštívily nejznámější hudební festival roku Coachella.

Za ideální kousky považujeme koženou či denimovou bundu, kraťasy, trička s oblíbenými kapelami a rozevláté šaty v jakékoliv délce. V doplňcích se blýsknete zejména s vrstvenými šperky, stylovými slunečními brýlemi, květinovým věnečkem nebo pěkným letním kloboukem. Záleží jen na vás, zda chcete být za bohémskou vílu, nebo za drsnou rockerku.

4979871:gallery:true:true

A co zvolit za tašku? Netahejte kabelku, kterou musíte držet v ruce, zvolte crossbody kabelku nebo batoh, ovšem nějaký malý. Jistě nechcete při zuřivém tanci ohrozit ostatní návštěvníky. Pokud chcete vypadat obzvlášť stylově, vezměte si kousek s třásněmi, které jsou letos opravdu trendy. Chybu neuděláte ani s bohémskými květinami nebo šněrováním.

Když se chystáte na festival na poslední chvíli a žádné specifické festivalové kousky ve svém šatníku nevlastníte, postačí vám obyčejné roztrhané džíny, bílé tričko, kotníkové boty a třeba klobouk.

4979840:gallery:true:true

Další outfity si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová