Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

7 aktuálních trendů: Za které se jednou budeme stydět?

Fotografie
6. srpna 2018 | 06:00

Trendy jsou pomíjivé, většinou se jedná o věci, které se už jednou nosily a pouze se k nám znovu a znovu vrací. V posledních třech sezonách se na přehlídkových molech objevila spousta kousků, které jsou tak trochu šílené. Které máme na mysli?

Trendy poblázní téměř každého, můžeme se držet vlastního stylu, ale někdy nám prostě některý kousek, který z našeho stylu totálně vybočuje, přijde strašně cool. Pokud jste si některý z těchto kousků koupila, určitě si jednou zaťukáte na čelo a řeknete si: "Jak jsem tohle mohla nosit?"

Jedná se zejména o úzké sluneční brýle, které jsou posazeny na konec nosu. Pokud jste se do nich zamilovala, nejspíš vám zevšední během jednoho roku. Další šíleností, která se letos objevila, jsou mohutné tenisky, které vypadají jako po tatínkovi. S tímto trendem začaly značky Balenciaga a Louis Vuitton.

Jako další jsou to doplňky, které vypadají, jako byste si je půjčila od své malé dcerky nebo od panenky. Plastové náušnice, klipsy do vlasů nebo kabelky z korálků. U kabelek ještě zůstaneme, protože letos nás překvapil trend síťových kabelek. Dříve taška určená jen na nákup je dnes totálním hitem.

5048829:gallery:true:true

V létě je vše o barvách. Až tolik, že je musíme nosit všechny najednou a přeměnit se do duhy, a to kvůli pruhovaným barevným kouskům. Jak dlouho zůstanou v módě? Stejně tak se už loňské léto ujaly pastelové kostýmky ve světle modré, fialkové a růžové. Jednou nás určitě omrzí, ale teď se jich rozhodně nehodláme zbavovat.

Ještě se poohlédněme za zimním trendem, který tak trochu nahradil koženku. Na fotografiích vypadají vinylové kalhoty, sukně i kabátky naprosto skvěle, ale ve skutečnosti se jedná o materiál, který vrže, je nepříjemný a v kterém se zpotíte.

5048831:gallery:true:true

Tyto kousky však proslavily i celebrity, které si je oblíbily. Třeba Gigi Hadid jsme již dlouho neviděli bez těchto zvláštních slunečních brýlí s úzkou obrubou a Alexa Chung si zase zamilovala vinylový kabátek.

5048841:gallery:true:true

Na další modely se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová