Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vylaďte svůj styl podle Amal Clooney: Miluje barvy a nedá dopustit na podpatky

Amal Clooney ví, jak se správně oblékat.
23. října 2017 | 06:00

Přestože působí Amal Clooney (39) v právnické branži, inspirovat se od ní mohou i ženy, které kostýmky nosit nemusí. Amal umí dokonale sladit i ležérnější outfity a u všech si drží svůj vytříbený vkus. Pojďte se také inspirovat.

Amal nedělá módní přešlapy a dalo by se říct, že od doby, kdy ulovila George Clooneyho, je sledovaná stejně jako každá jiná celebrita. Nedávno porodila dvojčata Ellu a Alexandra, ona a George vypadají stejně zamilovaně jako na začátku svého vztahu. Žena, která vede úspěšnou kariéru, stará se o rodinu a na veřejnosti se nikdy neukázala ve špatném světle. Jedná se o opravdovou dámu, kterou všichni milujeme.

Dress code v práci? Žádný problém. Pořiďte si alespoň jeden barevný kostýmek a hravý elegantní kabát, ty do práce vždy užijete. Amal se ráda ukazuje v luxusních značkových kouscích, zejména od Dolce & Gabbana nebo Alexander McQueen, ale podobné lze zakoupit i v běžných obchodech za přijatelné ceny. Jejím oblíbeným kostýmkem je zejména ten, který vypadá jako od Coco Chanel, tím dokazuje to, že se tento typ kostýmku hodí nejen pro starší dámy.

3731601:gallery:true:true

Pokud si s módou ráda vyhrajete, přestože musíte dodržovat přísná pravidla oblékání, odvažte se alespoň ve svém soukromém životě. Amal nedá dopustit na podpatky, ty nosí téměř pořád. Jen párkrát byla spatřena bez podpatků, a když už, tak ve velmi stylových botičkách.

3731616:gallery:true:true

Inspirujte se Amal a podívejte se na vývoj jejího stylu v naší fotogalerii:

Jaké ležérní outfity Amal Clooney ráda nosí?

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/CELEB NEWS/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová