Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Romantická Meg Ryan a sexy Kateřina Mátlová

  • 13. června 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Meg Ryan

    Herečka Meg Ryan se ukázala na předávání cen za životní úspěchy AFI Life Achievement Award Gala. Cenu letos převzala herečka Diane Keaton (71). Meg to ohromně slušelo! Také jste si všimli, jak Meg Ryan romantický look rozzářil? Květované šaty lehce dorůžova jí krásně sedí k blond vlasům a spadlá ramena dodávají elegantnost. Stříbrné boty na platformě jsou pak už jen třešničkou na dortu. Celkově herečku outfit omladil! Padesát pět let bychom herečce netipovaly, i když je známo, že s plastickou chirurgií je kamarádka.

    Meg Ryan
    Autor: profimedia.cz

     

  • Victoria Beckham

    Victoria Beckham (43) oblékla za minulý týden nezvykle dost barevných outfitů. Jedním z nich byly i tyto oranžové šaty košilového střihu. Krásně Victorii zvýrazňují její útlou postavu a tady je důkaz, že oranžová je opět trendy a díky ní nezapadnete v davu. Takže černé kousky oblečení uložte do skříně do podzimu a nebojte se barev!

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz

  • Emma Stone

    Emma Stone (28) je módní ikonou, to je bezesporu, ale tentokrát podle nás šlápla trochu vedle. Co se týče střihu šatů, ten jí lichotí. Ale ty vzory! Emma si je měla schovat v šatníku až na podzim a místo toho se mohla víc odvázat. Podivná směsice barev a vzorů působí zajímavým dojmem, ale to je tak vše. Abychom jen nekritizovaly, plus by získaly její boty a nové blond vlasy!

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz

  • Winnie Harlow

    Společenská akce Glamour Women Of The Year Awards 2017 oceňuje každoročně ženy v nejrůznějších kategoriích, jako jsou herečka, youtuberka nebo podnikatelka. Slavné ženy předvedly na červeném koberci spoustu rób, ale nás nejvíce zaujala modelka Winnie Harlow (22). Černé šaty s krajkou a peřím jsou prostě dechberoucí a modelka s postavou jako Winnie si je rozhodně může dovolit.

    Winnie Harlow
    Autor: profimedia.cz

    Jak nosit černé šaty? Podívejte se na video!

    Video se připravuje ...
    Styl od A do Z: Malé černé šaty 3krát jinak! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Kateřina Mátlová

    Zpěvačka Kateřina Mátlová (38) se objevila na křtu nového videoklipu zpěvačky Elis alias Elišky Mrázové, která se proslavila díky SuperStar. Crop top ve spojení s upnutou sukní působí velmi sexy, ale ne lacině. Je to díky délce sukně, která sahá až po kolena. Outfit jí krásně zvýrazňuje křivky a také vypracované břicho! 

    Kateřina Mátlová
    Autor: profimedia.cz

Autor: luh
Diskuse ke článku
.