Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Pořiďte si sukni jako Victoria Beckham

17. září 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Co takhle obohatit svůj šatník o stylovou plisovanou sukni?

Victoria Beckham patří mezi největší módní ikony současnosti. I přesto však dává před barvami přednost černé klasice, kterou obléká téměř denně. A proto nás svým posledním outfitem opravdu příjemně překvapila. Vyrazila totiž do ulic New Yorku v bílé oversized košili a mentolové plisované sukni.

A aby to nebyl takový nezvyk, sáhla po oblíbených černých sandálcích na podpatku a černých slunečních brýlích, bez kterých téměř nevychází. I tak to ovšem byla příjemná změna a Victorii to opravdu velmi slušelo.

Buďte jako Victoria Beckham

Jestli i vy ráda nosíte sukně, plisovaná je právě teď ideální volbou. Patří totiž mezi módní kousky, které musíte letos na podzim mít. Vybrat si můžete z libovolných barev i délek a nosit k ní můžete téměř všechno! Halenky, trička, košile, bomber, džínovou bundu a také tenisky, lodičky, sandálky nebo mokasíny. Je to na vás!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: TopShop, cca 1500 Kč, Zoot.cz, 1459 Kč a Zoot.cz, 1209 Kč

Zde sledujte další outfity slavných žen!