Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Styl podle celebrit: Čerstvě zasnoubená Pippa oblékla krajkové šaty

23. července 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. Celý svět teď sleduje čerstvě zasnoubenou Pippu Middleton, a tak zkusíme inspirovat se právě u ní.

Naposledy Pippa zastínila svou mladší sestru Kate, když celý svět obdivoval její perfektní zadeček místo Kate a jejích svatebních šatů. Od té doby uplynulo pět let a až dnes je Pippa opět v popředí. Oznámila totiž zásnuby s milionářem Jamesem Matthewsem a ukázala zásnubní prsten s opravdu obrovským kamenem.

Rozzářená Pippa si vyšla do ulic v bílých šatech, o kterých ví, že jí sluší. Romantická krajka ve spojení s etno sandálky a kabelkou vypadá naprosto perfektně. Pippa jasně dokazuje, že v jednoduchosti je krása.

Buďte jako Pippa Middleton

Kombinování krajky a hnědých etno doplňků s třásněmi je letos hit! A není to jen záležitost letních festivalů, ale vlastně i jakékoliv jiné události. V podobné kombinaci můžete vyrazit na svatbu, do práce i na večeři. Šaty můžete samozřejmě kombinovat i s lodičkami nebo teniskami. Uvidíte, že se z krajkových šatů stane váš nejoblíbenější kousek léta.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Zoot.cz, 659 Kč, sandálky: Deichmann, 599 Kč, kabelka: Lindex, 899 Kč, náušnice: Lindex, 99 Kč a zásnubní prsten: JK jewels, 21 780 Kč