Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Na vlastní kůži: Spodní prádlo kupujte jen tam, kde vám s výběrem pomůžou

Video se připravuje ...
Při otevření nového obchodu s prádlem Timo o nás bylo skvěle postaráno.
VIDEO: Gabi Röhrichová
2. října 2015 | 06:00

Nakupovat spodní prádlo je pro mě občas dost utrpení. Nikdy totiž nevím, jak přesně určit velikost podprsenky, vždycky tak nějak odhaduji, jakou asi tak mohu mít velikost. Když mi do oka padne nějaké pěkný kousek, vždycky si beru do kabinky raději dvě velikosti, ale občas ani to není dost.

Spodní prádlo je sexy a měly bychom se v něm také tak cítit. Když si nějaké vyberete a v kabince po urputném svlékání zjistíte, že vám ani jeden kousek donesený z obchodu nesedí. Představa, že se zase musíte obléct a vyrazit znovu na lov, vás možná zcela odradí. Děs a hrůza – a k dalšímu pokusu už prostě nemáte chuť.

Byla jsem na otvírací party obchodu Timo a zážitek z nákupu byl nesrovnatelný s tím, co jsem kdy jindy zažila. Prodavačka si mě po svolení ohmatala, změřila si mě svým zkušeným okem a doporučila mi velikost. Když mi oznámila, že mám košíček G, tak jsem jen vyvalila oči a nemohla jsem tomu uvěřit. Doposud jsem si kupovala košíčky maximálně D!

Video se připravuje ...
Video z módní přehlídky Top Secret • VIDEO: Adam Balažovič

Pokud jste stydlivějšího založení, bude vám možná připadat, že je to až troufalé, když za vámi do kabinky vstupuje i prodavačka. Nedělá to samozřejmě bez povolení. Pokud vás na první pohled nezměří správně, přijde si zkontrolovat, jestli vám podprsenka opravdu sedí, a pokud ne, přiběhne s novým modelem, takže vy jen čekáte a nemusíte se neustále svlékat a oblékat.

Jestliže jste na tom jako já a nevíte si rady se správnou podprsenkou, vřele doporučuji! Součástí oslavy otevření nové prodejny bylo také líčení, které jsem si také vyzkoušela, takže jsem z obchodu odešla krásná a spokojená.