Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Boříme mýty: Modelky předvádějí prádlo na únik moči!

9. září 2015 | 06:00

První spodní prádlo speciálně upravené na lehký až střední únik moči, které si ale zachovává styl, bylo největším překvapením pro diváky jedné z módních show na novozélandském týdnu módy. Na světě je nové řešení v boji s inkontinencí!

Na Novém Zélandu proběhl tradiční týden módy a bylo to poprvé, kdy modelky předvedly luxusní spodní prádlo, které má absorpční schopnost a zvládne lehký až střední únik moči (inkontinenci). S revolučním řešením přišla na trh společnost ConfiTEX. Od obyčejného spodního prádla ho nerozeznáte!

A jak to celé vzniklo? Výkonný ředitel Mark Davey a designér Frantisek Riha-Scott přišli s nápadem potom, co se setkali s profesionálními lyžaři, kteří jim vylíčili, jaké problémy mají, když příroda zavolá zrovna při sjezdu. Duo se chopilo příležitosti a pustilo se do výroby speciálního absorpčního spodního prádla pro sportovce. Netrvalo dlouho a napadla je další cílová skupina – lidé trpící únikem moči.

Absorpční spodní prádlo poprvé na přehlídkovém mole!
Autor: twitter.com/ConfiTEX/

Závěrečná módní show čtvrtého dne Týdnu módy na Novém Zélandě byla pro diváky překvapením.
Autor: twitter.com/ConfiTEX/

Výsledek si můžete prohlédnout na jejich on-line obchodu, kde naleznete nabídku jak pro ženy, tak i pro muže. Vybírat můžete z několika barev, střihů a také podle toho, jak velkým únikem moči trpíte. "Naše spodní prádlo je krásné, šetrné k životnímu prostředí a je vyrobeno pro ty, kteří mají lásku k životu a dobrodružství," říkají tvůrci. Zajímavý nápad, co říkáte?

Koupili byste si toto absorpční spodní prádlo?
98,1%
1,9%
Děkujeme za Váš hlas!
152 hlasů
3 hlasů

Autor: luh