Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Milujete módu? Staňte se nejlepším stylistou roku 2015!

31. srpna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Jste módním nadšencem, bloggerkou nebo prostě jen ráda tvoříte zajímavé outfity? Věnujete se amatérsky nebo profesionálně stylingu? Pak se zapojte do naší stylové bitvy a vyhrajte skvělé ceny včetně otištění vašich stylizací v časopise JOY!

Jak soutěžit?

Pomocí formuláře na stránkách http://bitva2015.answear.cz/ stačí zaslat 3 vaše autorské stylingy focené na vás nebo na modelce. Z těchto fotografií odborná porota vybere 14.září 15 finalistů, kteří postoupí do dalšího kola.

V druhém kole vybraní stylisté dostanou tři kousky oblečení od značky Medicine a právě s nimi budou muset vytvořit 3 různorodé stylingy.

Kdo rozhodne o vítězi?

Dne 15.října porota ve složení bloggerky Pavlíny Jágrové, šéfredaktorky časopisu JOY Valentiny Tesařové, slovenské zpěvačky Kristiny a fotografa Ondřeje Pýchy vybere tři nejlepší stylisty roku 2015.

Co můžete vyhrát?

Všichni tři výherci se dočkají velmi zajímavých cen. Stylista, který skončí na 3.místě získá voucher na nákup oblečení v hodnotě 5 000 Kč na webu answear.cz, stylista, který obsadí 2.místo soutěže, vyhraje ipad mini 3 a také voucher v hodnotě 5 000 Kč na webu answear.cz, no a nakonec výherce se může těšit na ipad mini 3, voucher v hodnotě 10 0000 Kč na oblečení na answear.cz a především otištění vítězných stylingů v lifestylovém časopise JOY.

Pokud si tedy myslíte, že máte vkus a cit pro módu, chcete se dostat do povědomí milovníků módy, pořídit si nějaký ten pěkný stylový kousek na sebe a být stále online díky kvalitnímu ipadu, pak rozhodně neváhejte a pokuste se stát nejlepším stylistou roku 2015!