Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyfoťte chytrý outfit a vyhrajte rodinný zájezd!

16. srpna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Otázka oblékání se v dnešní době týká snad každé rodiny. Záleží vám na rozumné cenové dostupnosti, ale preferujete vkusné a moderní kousky? Neslevujte ze svých estetických nároků - skloubit tyto požadavky dohromady naštěstí není žádný problém. Oblečení, které příliš nezatíží peněženku a zároveň je moderní a trendové, lze pořídit v diskontním řetězci s oděvy KiK. Pro několik z vás je navíc připraveno několik zajímavých výher, stačí se zapojit do právě probíhající fotosoutěže.

Víte, co znamená obléci se chytře? Napovíme vám: Jde o umění zkombinovat svůj outfit tak, aby působil moderně a stylově, ale nezruinoval váš rodinný rozpočet. To samé platí i v případě našich malých ratolestí. Rády si hrají venku, mlsají nejrůznější dobroty a především rostou jako z vody. Ani v tomto případě se proto rozhodně nevyplácí nakupovat ve vysokých cenových relacích. Ideálním řešením jak obléknout celou rodinu je diskontní řetězec s oděvy KiK. Seženete zde nejen oblečení všeho druhu, ale i další doplňkový sortiment.

Od začátku srpna do 15. září 2015 navíc probíhá fotosoutěž, do které se může zapojit každý z vás. Vyfoťte sebe a svou rodinu v outfitu, který je podle vás moderní a zároveň cenově příznivý. Rodinná soutěž probíhá na internetových stránkách www.oblekamesechytre.cz, kam také zasílejte vaše fotografie. O hlavním vítězi rozhodnete prostřednictvím hlasování. Na nejchytřeji obléknutou rodinu čeká zájezd na dovolenou v hodnotě 20 000 Kč do destinace dle vlastního výběru. Další výherci získají poukazy v hodnotě 10 000 Kč či 5 000 Kč a připravena je i speciální cena odborné poroty, kterou tvoří přední české blogerky. Vítěz této speciální ceny obdrží nejen poukaz na nákup v KiKu v hodnotě 5 000 Kč, ale také odborné poradenství stylisty, který pomůže vybrat outfit, který k vašemu typu ideálně sedí.