Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyhrajte designové oblečení v hodnotě 20 000 korun!

22. července 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Milujete novinky? Jednu revoluční pro vás máme. Jde o nový super čisticí prostředek Vanish Gold, který je tak silný, že skvrny z barevného i bílého prádla odstraní už za pouhých 30 sekund. Chcete vyzkoušet jeho sílu a zároveň mít možnost získat hlavní výhru v soutěži o nákup úžasného oblečení v OC Letňany, proměnu se stylistkou a profesionální nafocení? Neváhejte a zapojte se do letní soutěže s Vanishem.

Soutěž bude probíhat ve dvou kolech, do kterých se zapojíte zasláním své fotky v bílém oblečení na téma relaxování a sportovní aktivity na Facebook. Pokud právě vaše fotografie získá nejvíce lajků, obdržíte balíček produktů Vanish na celý rok. Zároveň se ale se všemi zúčastněnými automaticky zapojíte do soutěže o hlavní cenu. Ta obsahuje nákup oblečení za 20 000 Kč v OC Letňany se stylistkou, následnou proměnu s vizážistkou a kadeřnicí a jako třešničku na dortu i profesionální focení s rodinou. A to už stojí za to!

Autor: Vanish

Jak se zapojit?

Soutěž probíhá na www.facebook.com/VanishCeskaRepublika, kde stačí do komentářů pod soutěžní příspěvek nahrát svou fotku v bílém oblečení. A nezapomeňte – teď v prvním kole by z ní mělo vyzařovat, jak si užíváte letní relax. Autor snímku, který nasbírá do 2. 8. 2015 nejvíce lajků, vyhraje produktový balíček Vanish. A co dělat, když nestihnete první kolo? Především být v klidu, není totiž nic snazšího než se zapojit do druhého kola, které startuje už 5. srpna. Po skončení obou soutěžních kol vybere porota složená z významných českých blogerů nejzajímavější fotografii, která vyhraje hlavní cenu. Jdete do toho s námi?

Více informací najdete na www.vanishinfo.cz/wowsie.