Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oblečte se do veder! Víme, v čem nebude pocení vidět!

  • 12. srpna 2015 | 06:00

    Jak se ubránit skvrnám v podpaží, když je takové vedro, že ani osvědčené antiperspiranty nepomáhají? Zapomeňte na klasické vršky a šaty s krátkými upnutými rukávy nebo tílka a vyměňte je za kousky, na kterých nebude po pocení ani stopa, a vy tak budete opět za dámu. Víme, které střihy jsou ty pravé!

  • Hluboké průstřihy

     

    Zara, 399 Kč.
    Autor: archiv firem
    Tílka i šaty s hlubokými průstřihy v podpaží jsou letos opravdu žhavým trendem. Když si troufnete, můžete je nosit úplně bez podprsenky, ale musíte si opravdu hlídat každý pohyb. Na klasickou podprsenku zapomeňte, v průramcích by nevypadala dobře. Noste pod tílka nebo šaty barevnou lambádu nebo klidně plavky. Díky hlubokým průstřihům může podpaží "volně dýchat", takže se i méně potíte.
  • Spadlá ramena

    Mango, 899 Kč.
    Autor: archiv firem
    Dalším velkým hitem aktuální sezony jsou topy a šaty se spadlými rameny, které ukazují přesně tolik kůže, kolik je potřeba. Odhalení šíje, klíčních kostí a ramen totiž na muže funguje doslova jako magnet. Navíc se tento střih hodí snad úplně ke všemu, co ve svém šatníku objevíte. A tou největší výhodou je v aktuálních vedrech vzdušnost, díky které se nebudete potit tolik jako v jiném obepnutém oblečení. A kdyby přece jenom k nějaké nehodě došlo, spadlé rukávy skvrny od potu zakryjí.
  • Zavazování za krk

    Asos.com, cca 900 Kč.
    Autor: archiv firem
    Dalším skvělým kouskem, ve kterém hravě zvládnete tropické teploty, jsou splývavé šaty se zavazováním za krk. Díky hlubšímu výstřihu na zádech i v podpaží nebudou případné skvrny od pocení na oblečení vůbec vidět. Navíc vám šaty budou příjemně větrat a také se krásně opálíte!
  • Široké rukávy

    Asos.com, cca 1000 Kč.
    Autor: archiv firem
    Topy a šaty se širokými krátkými rukávy, které nejsou těsné v podpaží, také zvládnou pocení snadno zamaskovat. Ideální jsou například moderní kimona, pod která stačí obléknout tenký nátělník a přepásat je ozdobným páskem.
  • Černá barva

    TopShop, cca 900 Kč.
    Autor: archiv firem
    Černá barva se sice v létě nedoporučuje, ale když se rtuť teploměru vyšplhá téměř ke 40 stupňům, bude vám horko v jakékoliv barvě. A právě černá zvládne jako jediná skrýt nevzhledné skvrny od potu. Takže pokud dáváte přednost klasickým vrškům s upnutým krátkým rukávem, sázejte jedině na černé nebo s potisky, ve kterých se mokrý kruh také ztratí.


    Naše tipy na nákupy najdete ve fotogalerii!


Diskuse ke článku
.