Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sháníte podprsenky pro větší velikosti? TIMO vzkazuje: ŠIJEME Káčka!

18. listopadu 2014 | 12:49
Prezentace klienta |

Trápíte se s velkým poprsím? Už nemusíte. Český výrobce spodního prádla TIMO šije pro podprsenky právě pro vás. „Naší specializací jsou podprsenky pro větší velikosti. Šijeme podprsenky až do velikosti košíčků K!“ říká jednatelka společnosti TIMO Terezie Trusinová.

Spousta žen výběr správné podprsenky neřeší. Hlavně, ať mají nákup co nejrychleji za sebou. Pokud podprsenka špatně sedí a není zvolena správná velikost, jsou výsledkem velmi často bolavá záda, ramena, krční páteř a hlava. Nehledě na fakt, že obvod na lopatkách, prsa přetékající z košíčků nebo propadávající spodem na kráse nepřidají.

Díky správně zvolené velikosti a střihu podprsenky bude vaše silueta dokonalá. Správná podprsenka totiž zvedne nejen vaše poprsí, ale také sebevědomí.

Zvedat ženám sebevědomí si dala za svůj cíl právě firma TIMO, která šije podprsenky především pro velké velikosti. Tomu jsou tyto podprsenky uzpůsobeny. Základem dobře padnoucí podprsenky jsou kostice. Kostice musí být flexibilní a zároveň musí držet tvar, protože jedině tak se přizpůsobí křivkám ženského těla a podrží ňadra na svém místě. Obvody podprsenek jsou pevné, aby udržely váhu prsou, ale zároveň pružné, aby netlačily.

Ramínka jsou rozšířená a velmi často podložená molitanem, nemají tak šanci se zařezávat.

DreamBra 04686 s podloženými ramínky
Autor: TIMO

Majitelky větších velikostí jistě ocení vyšší střed podprsenky, který udrží prsa na svém místě. Ženy s většími pevnějšími ňadry potěší podprsenky s nižším středem, které vytvoří nádherný dekolt.

Podprsenka 0681 s nízkým středem
Autor: TIMO

Neméně důležitý je samozřejmě košíček. Pro ženy s většími velikostmi jsou vhodné podprsenky jak s výztuží tak bez ní. Mezi ženami stále převládá názor, že vyztužená podprsenka zvětšuje ňadra. Je ale veliký rozdíl mezi slabě vyztuženou a silně vyztuženou podprsenkou takzvanou PUSH-UPkou. Zatímco PUSH-UPka prsa zvedne a zvětší o jednu až dvě velikosti, slabě vyztužená podprsenka prsa podrží a vytvaruje. Nejoblíbenější slabě vyztuženou podprsenkou firmy TIMO je DreamBra - podprsenka snů. Co je to DreamBra si můžete přečíst ZDE!

Pro ženy, které nemají rády výztuže, vyrábí TIMO velké množství podprsenek pouze s kosticí. Větším velikostem jsou uzpůsobeny jak použité materiály, tak střihy. Velmi oblíbený je T-střih - košíček podprsenky šitý ze tří dílů, dodávající ňadrům přirozený tvar.

Nevyztužená podprsenka 03694 s T-střihem
Autor: TIMO

Až budete kupovat podprsenku, udělejte si čas a zajděte do specializované prodejny. Nestyďte se a nechte si prodavačkou poradit, jaká podprsenka je pro vás ta nejlepší. 

Než se vydáte na prodejnu, prohlédněte si novou kolekci prádla TIMO podzim/zima 2014.