Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sháníte ideální podprsenku? Už nemusíte. TIMO představuje DreamBru – podprsenku snů!

16. září 2014 | 10:37
Prezentace klienta |

Marně sháníte podprsenku, která bude pohodlná po celý den, udělá vám krásná ňadra a zároveň vás nadchne vzhledem? Máte větší velikost, ale všude narážíte maximálně na „Déčka“? Český výrobce spodního prádla TIMO vyrábí podprsenku, která splňuje všechny vaše požadavky na podprsenku snů – funkčnost, pohodlí, krásný vzhled, široká nabídka velikostí. 

Již před několika lety se ve výrobním závodě firmy TIMO v Litoměřicích zrodil nápad na podprsenku, která bude uspokojovat požadavky i nejnáročnějších zákaznic. Díky skloubení 20 let zkušeností s nejmodernějšími postupy se sen stal skutečností.

Možná si říkáte, co může být na vytvoření podprsenky tak náročného? Každá podprsenka se skládá z několika dílů, které do sebe musí přesně zapadnout. 

Autor: TIMO

Při vytváření nového střihu podprsenky se musí brát na vědomí tvar košíčku, ramínka a obvod. DreamBra je podprsenka se specifickým střihem, resp. tvarem košíčků, které jsou bezešvé a slabě vyztužené. Tyto košíčky prsa nezvětšují, ale udrží je na místě a vytvoří krásně kulatý tvar.

DreamBra se vyrábí ve velikostech košíčků B – K a s obvody 65 – 95, tomu jsou uzpůsobené použité materiály, obvod i ramínka. Pevný, ale pružný obvod a rozšířená podložená ramínka zajišťují pohodlí po celý den. Podprsenka tak drží na svém místě a ramínka se nezařezávají.

Velký výběr designů
Autor: TIMO

Nebyla by to ale podprsenka snů, kdyby nebyla krásná. DreamBra je vyráběna v základních barvách bílé, černé, smetanové a tělové, ale také v barvičkách jako růžová, modrá, červená, čokoládově hnědá a spoustě dalších. Můžete si také vybrat z nejrůznějších tisků i krajek. DreamBru naleznete ve všech kolekcích firmy TIMO, jarní, letní i podzimní resp. vánoční.

Střih DreamBra najdete také u plavek TIMO. I u plavek jsou samozřejmostí velikosti košíčků do K.

DreamBru zakoupíte ve firemních prodejnách firmy TIMO, na e-shopu www.timo.cz i v partnerských prodejnách.

Již nyní si můžete prohlédnout ochutnávku plavek pro rok 2015. Včetně střihu DreamBra. A to právě ZDE!