Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kápě je hit letošního podzimu: Jak ji nosit?

8. listopadu 2014 | 06:00

Když slyšíte slovo kápě, vybaví se vám jako první kouzelnické pláště? Nemusíte se bát! Kápě, neboli cape coats je velmi stylový kabát, který se nápadně podobá ponču, ale vpředu je rozhalená, nebo na zapínání. Zjistily jsme pro vás, kde kápi pořídíte a jak ji nosit a kombinovat.

Kápě je vlastně takový hřejivý kabátek s průstřihy na ruce. Pokud vás tento trend zaujal, vyrazte na lov třeba do Zary, Manga, H&M, nebo Espritu.

Co se ke kápi hodí?

Kápě vypadá nejstylověji v kombinaci s úzkými džíny, nebo jinými slim kalhotami, ale i s koženkovou pouzdrovou sukní. Pod kabátek můžete navrstvit prakticky cokoliv a vždy to bude vypadat perfektně.

Mango, 1799 Kč.
Autor: archiv firem

Co se týče kabelky, zapomeňte na cross body a raději zvolte kabelku do ruky. Sice není tolik praktická, ale v kombinaci s kápí vypadá skvěle! A nakonec boty. Tam máte poměrně volnou ruku. Dokonale vám k outfitu padnou pohodlné oxfordky, tenisky na platformě i lodičky.

Proč si je zamilujete?

Kápě je vlastně taková hřejivá deka, do které se zachumláte a zima nebude mít šanci. Díky volnému střihu také skryjete i pár kilogramu navíc.

Ty nejstylovější kápě naleznete v naší fotogalerii.