Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejošklivější módní kousky současnosti: Válenky a legíny

  • Mariah Carey si na koncert oblékla červené legíny, které byly až příliš těsné...
    9. února 2014 | 06:00

    Ne každý kousek, který nám módní značky kážou nosit, je hezký a lichotivý. Které jsou ty nejhorší? Čtěte dál!

  • Boty stylu Crocs

    ...
    Autor: Archiv firem
    Jsou ultra pohodlné, vydrží věky a navíc jsou zdravé pro naše nohy. Díky mnoha skvělým vlastnostem chodí v těchto botách víc než 100 milionů lidí. Žádný z těchto argumentů ale neomluví, jak hrozně vypadají! Barevné, pěnové zázraky opravdu nejsou pěkné na naprosto žádné noze. Tyto boty by zkrátka měly zůstat za zdmi domova!
  • Harémové kalhoty

    ...
    Autor: Archiv firem

    Jestli existuje kousek, který na nás muži absolutně nenávidí, jsou to harémové kalhoty. Tento beztvarý kousek, do kterého by se žena mnohdy vešla několikrát, nelichotí žádné ženské postavě. Nízký pas, spadlý sed, který deformuje nejeden hezký zadeček, a volné neforemné nohavice, dělají z každé postavy „pytel brambor“. Nefunguje ani snaha kypřejších žen zahalit své tvary právě těmito kalhotami. Fungují právě naopak a tyto ženy v nich vypadají daleko objemnější, než ve skutečnosti jsou.

  • Válenky

    ...
    Autor: Archiv firem

    Je mi jasné, že po přečtení nadpisu se spousta z vás bouří. Vždyť jsou tak pohodlné! Vždyť jsou tak teplé! Ano, to bez pochyby jsou. Ale neměly bychom zapomínat, že jsou to především boty funkční. Tyto boty byly původně vyrobeny především pro surfaře a snowboardisty, kteří potřebovali něco teplého, co se snadno obuje. Takže pokud jste surfař, který v sedm ráno vylezl z vody, chápeme, ale do města prostě nepatří!

  • Návleky na nohy

    ...
    Autor: Archiv firem
    Tento trend z osmdesátých let slavil v minulém desetiletí velký comeback. Spousta žen u něj však zůstala do dnes a návleky s botaskami nahrazuje zimní boty. Bohužel narozdíl od jednoduchých kožených kozaček tento trend nehezky zkracuje a deformuje nohy. V neposlední řadě je velký problém jejich údržba, která je v mokrém a špinavém městě velmi obtížná.
  • Zdravotní pantofle

    ...
    Autor: Archiv firem

    Když jsem tyto pantofle viděla na přehlídkových molech, brala jsem to jako vyvedený vtip. Když se v nich ale začalo objevovat čím dál víc celebrit a blogerek úsměv mi zamrzl. Jsou už ženy unavené z nošení nepohodlných podpatků? Zřejmě ano. Jinak si tento trend nedovedu vysvětlit. I sebelepší oblečení totiž s těmito botami vypadá, jako když jste se cestou z domova zapomněly přezout.

  • Legíny místo kalhot

    ...
    Autor: Archiv firem

    Další případ, kdy pohodlnost zvítězila nad vkusem. Legíny jsou jako druhá kůže. Pohodlné, příjemné, hodí se ke všemu, navíc velmi cenově dostupné a ve stovkách barevných provedení. Kdo by odolal! Bohužel spousta žen zapomíná, že legíny jsou především k delším topům a tunikám a že by topy VŽDY měly překrývat zadeček. Často se totiž stává, že legíny mohou být i trochu průhledné a navíc tělo příliš obepínají. Proto by tato partie měla zůstávat zakrytá. Nesmíme opomenout, že elastické legíny s divokými potisky jsou určeny pro majitelky štíhlých nohou. V opačném případě mohou snad způsobit víc škody než užitku.

  • Botasky na podpatku

    ...
    Autor: Archiv firem

    Vloni přišla Isabel Marant se skvělým kompromisem pro ženy. Obujte pohodlné botasky, a přesto buďte vyšší díky skrytým podpatkům. Zní to idylicky, ale realita je bohužel jiná. Zvýšené botasky udělaly dívkám nehezké, kopýtka připomínající, nohy. Tyto boty zkrátka i přes původní dobrý úmysl, opravdu neprospějí žádné ženské postavě.

  • Grillz aneb ozdoba na zuby

    ...
    Autor: Archiv firem
    Tato ozdoba má velkou oblibu mezi mnohými celebritami. Ikony jako Madonna nebo Kate Perry byly viděny s nehezkými zlatými násadami na zubech, které byly spíše děsivé než stylové. I z hezkého obličeje dělají tyto mřížky ošklivé karikatury. Zkrátka a dobře, zlaté zuby by měly zůstat doménou boxerů či potažmo hip hoperů, ale krásné dámy by se jim měly určitě vyhnout!

Autor: Kristýna Dolejšová
Diskuse ke článku
.