Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trendy, které milujeme a muži je z duše nenávidí

  • Někdy to vypadá, jako by muži a ženy žili na úplně jiných planetách.
    11. července 2014 | 11:25

    Muži jsou zkrátka z Marsu a ženy z Venuše. Jak jinak si vysvětlit, že věci, které my, ženy nosíme tak rády, muže doslova odpuzují a nedokážou pochopit, proč se jich nejsme ochotné vzdát?

  • Telové silonky

     

    Tělové silonky
    Autor: shutterstock.com
    Většina žen je miluje hlavně proto, že jsou nenápadné a dají se nosit v letních, chladnějších dnech k letním šatům. Ale muži? Ti něco takového na ženách neradi vidí. Ne, že by jim vadily silonky jako takové, to naopak. Možná už jste zjistila, že když si oblečete silonové punčochy s podvazky, dokáže ho to pořádně nažhavit. Ale tělová barva je odpuzuje. "Nejsou tak nenápadné, jak si ženy myslí," říkají shodně, "mnohem hezčí jsou černé nebo síťované!"
  • Harémové kalhoty

     

    Harémové kalhoty milují i celebrity jako Fergie
    Autor: shutterstock.com
    Ty jsou ale pohodlné co? Nikde netlačí, není v nich horko, jsou vzdušné. A návrháři je navíc stále nabízí ve svých kolekcích. To ale průměrný muž neví. Průměrný muž v nich vidí neforemné nohavice, které dělají velký zadek a nelichotí ženské postavě.
  • Boty na platformě

     

    Boty na platformě
    Autor: zoot.com
    Pro nás ženy jsou tyhle boty výbornou náhradou podpatků. Prodlouží nohy a vypadají dobře k sukni i ke kalhotám. A navíc z nich zdaleka tak nebolí nohy, jako z klasických lodiček. Ale muži je na ženských nohách doslova nesnáší. "Vždyť to vypadá jako kopyta," říkají. "Ženy mají vypadat jako víly, což v těchto botách rozhodně nejde!"
  • Bavlněné spodní prádlo

     

    Bavlněné spodní prádlo
    Autor: shutterstock.com
    Ty z vás, které trpí mykózami, jistě bavlněné spodní prádlo cíleně vyhledávají. A pro všechny ostatní ženy je to zkrátka příjemný materiál, který se příjemně nosí. Jenže! V našich krajích se jen málokde dá sehnat bavlněné prádlo, které je sexy. Což my ženy sice tak nutně nepotřebujeme, ale potřebují to naši muži. Naše bavlněné prádlo jim připadá asexuální. A mnohem raději na nás mají krajky nebo satén. Ach jo!
  • Vlasy v culíku

     

    ...
    Autor: Shutterstock
    Taky si ráda sepnete vlasy do culíku, abyste nemusela řešit, že vás neposedné prameny lechtají po tváři? Zkrátka je svážete gumičkou a je vám příjemně. Ale z nějakého záhadného důvodu na nás muži mají mnohem raději vlasy rozpuštěné. Asi v nás stále chtějí vidět to něžné pohlaví nebo co?

Autor: Alice Rossi
Klíčová slova:  trendy, móda, láska a vztahy, muži, ženy
Diskuse ke článku
.