Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    1. července 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Jiné slavné ženy zase vyrazily do ulic, aby si užily slunné letní dny. Podívejte se, jaké šaty oblékly, které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Paris Hilton (33)

     

    Milionová dědička Paris se už konečně přestala stylizovat do panenky Barbie a vypadá skvěle. Na večeři do vyhlášené losangeleské restaurace se vypravila v královsky modrých šatech s krajkovou aplikací v pase. Navíc se pochlubila novou barvou vlasů, kterou konečně po letech není platinová blond. Bravo, Paris! Jsi kočka!

    Outfity
    Autor: profimedia.cz
  • Alice Bendová (40)

     

    Alice Bendová patří bezesporu mezi naše nejkrásnější herečky. A navíc má skvělý vkus. Minulý týden se na párty objevila v těsných ombré šatech, které dokonale upozornily na všechny hereččiny přednosti.

    Outfity
    Autor: profimedia.cz
  • Keira Knightley (29)

     

    Éterická herečka Keira Knightley moc dobře ví, jak si pomocí oblečení vyčarovat chybějící křivky. Minulý týden oblékla bleděmodré šaty, ve kterých vypadala jako kráska z 30. let. Celkový dojem potom doladila pomocí perfektního účesu a skvostných stříbrných lodiček.

    Outfity
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (41)

     

    Nejedna z nás si tajně přeje, aby po "čtyřicítce" vypadala alespoň z poloviny tak úžasně jako bývalá topmodelka Heidi Klum. Minulý týden ulicemi New Yorku procházela v rudých minišatech, které odhalovaly její gazelí nožky. V tomto případě rozhodně platí, že v jednoduchosti je krása.

    Outfity
    Autor: profimedia.cz
  • Sevyn Streeter (27)

     

    Zpěvačka Sevyn Streeter dorazila na letošní předávání cen BET Awards 2014 ve velmi odvážném modelu. Odvážná zpěvačka měla opravdu štěstí, že ten den nefoukal vítr, protože jinak by nejspíš ukázala mnohem více, než bylo původně v plánu.

    Outfity
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.