Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo nebo neslušelo slavným kráskám.
    13. května 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě slavných nesl opět v duchu honosných společenských akcí. Podívejte se, jaké šaty oblékly slavné ženy. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Sarah Jessica Parker (49)

    Na pondělním plese Met Gala, který se konal v newyorském metropolitním muzeu, patřila Sarah Jessica Parker mezi nejsledovanější návštěvníky vůbec. Bylo to především díky černobílé róbě s krinolínou z dílny Oscar de la Renta a rafinovanému účesu. Tleskáme!

    SJP
    Autor: profimedia.cz
  • Gisele Bündchen (33)

    Brazilská supermodelka Gisele Bündchen přišla na akci Rainforest Alliance Gala v šedých šatech od Jeffa Garnera a vypadala jako nádherná lesní víla. Vysoký rozparek čas od času odhalil modelčiny ultra štíhlé a dlouhé nohy a všichni přítomní mohli jen závidět.

    Gisele Bundchen
    Autor: profimedia.cz
  • Karolína Kurková (30)

    Pravděpodobně nejslavnější česká modelka, která se proslavila ve světě, Karolína Kurková, se minulý týden stala středem pozornosti na honosném plese Met Gala. Hedvábná róba od Marchesa oslnila nejen díky své prostorové výraznosti, ale také díky ručně malovaným květinám, kterými byla poseta.

    Karolína Kurková
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Upton (21)

    Může se zdát, že luxusní ples Met Gala byl přehlídkou těch nejdokonalejších šatů z dílen nejuznávanějších návrhářů, ale opak je pravdou. Na akci dorazilo i několik slavných žen, které s výběrem róby šláply opravdu vedle. Mezi takové naneštěstí patří i vnadná modelka Kate Upton, která sice oblékla róbu Dolce & Gabanna, ale vypadala jako nevkusná figurína z muzea. Korzet, volánky, krajka, hluboký výstřih? Někdy je méně více, Kate!

    Kate Upton
    Autor: profimedia.cz
  • Elizabeth Olsen (25)

    Nadějná herečka a mladší sestra dvojčat Olsenových, Elizabeth, se stala hvězdou premiéry filmu Godzilla. Rafinované šaty v barvě noční oblohy ten večer neměly konkurenci. Bravo!

    Elizabeth Olsen
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.