Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dyzájn market: originální oblečení, šperky i doplňky na jednom místě

...
21. března 2014 | 08:00

Pokud nemáte na sobotní odpoledne žádné plány, máme pro vás tip na skvělé nákupy. Dorazte na pražský Dyzájn Market a vybírejte ze stovek originálních a neokoukaných produktů. Na akci si vyberete vše od doplňků do domácnosti, přes šperky, až po originální oblečení.

Móda především

Letošní již dvanáctý ročník velmi navštěvované akce je opět plný zvučných jmen české a slovenské scény. Čeká na vás široká nabídka YAXI TAXI, jež nabízí originální pánskou i dámskou módu. Potkáte zde ale i zástupce moderní značky ATOM RAT s volnočasovou módou. Své produkty představí i zavedené značky jako Young Primitive či Akari. V módní sekci si zkrátka vybere něžná holčička, pracující žena i sportovní nadšenec.

...
Autor: PR Dyzájn market
Nezapomeňte na doplňky

Dyzájn market nabízí i širokou paletu šperků. Nejvíc se těšíme na kousky z hodinových strojků skynet, jež zcela jistě obohatí naše šperkovnice. Své smaltované poklady dále představí například Haneri. Ateliér MATE zase osloví milovníky origami.

S prázdnou neodejdou ani milovnice kabelek. Za zmínku jistě stojí například kabelky vyráběné z bezpečnostních pásů od značky ZasPas. Výběr ale bude opravdu široký a tu ideální kabelku si zcela jistě najde každá z vás.

Letošní novinky

Kromě stálic na českém a slovenském designérském trhu, se letos představí i spousta nováčků. Za všechny můžeme jmenovat například stánek Zlatá Padesátá s ženskými modely inspirovanými právě érou padesátých let. Radost můžete udělat i partnerovi a koupit mu originálního motýlka od ALEX MONHART. Na Dyzájn marketu najdete i nemalý výběr hraček a oblečení pro naše nejmenší. Určitě nesmíte minout parádní modely stánku Not Just Mom. 

Pokud je vám český a slovenský trh malý, rozhodně nesmutněte. Tentokrát dorazí i umělci a tvůrci z Maďarska, jež se sjednotili pod jménem Hungarian Designers, a budou nabízet skutečně širokou nabídku toho nejlepšího z jejich tvorby.

Nechybí ani doprovodný program

...
Autor: PR Dyzájn market

Vaše odpoledne vám kromě nákupů zpříjemní i bohatý doprovodný program. Pro děti budou přichystána divadelní představení. Dospělí se mohou těšit na skvělou hudební produkci Kataríny Landlové s kapelou či na dva bloky módních přehlídek.

Zajímavostí dne bude určitě fotobudka, ze které si budete moci ihned odnést veselou vzpomínku na příjemně strávené odpoledne. Celým programem vás bude provázet také bohatý výběr občerstvení. Můžeme jmenovat například famózní burgery od ANTHR nebo populární makrónky od sweeties.

Závěrem

Vyrazte na Dyzájn market i přesto, že se nechystáte obohatit váš šatník. Kromě parády totiž na akci sežene i spoustu stylových diářů, obalů na knihy či doplňků do domácnosti. Výběr bude zkrátka obrovský a nějakou malou radost si tam zcela jistě pořídí každý.

Dyzájn market se koná na Piazettě Národního Divadla v Praze. Vzhledem k tomu, že počet zájemců o vystavování předmětů stále stoupá, se akce rozšířila i do nedalekého MOSAIC HOUSE - Design & Music Hostel. Nakupovat můžete v sobotu, 22.března, od 10 do 19 hodin.

Autor: Kristýna Dolejšová