Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

20 nejstylovějších bundiček na jaro

  • Schovejte kožichy a péřovky, je čas na jarní bundy
    21. března 2014 | 06:00

    Když přijde na sezónní obnovu šatníku, není nic důležitějšího než správný svrchník. I když rtuť na teploměrech pomalu stoupá, venku stále není takové horko, abychom mohly vyrazit v tričku. Přesto už zimní kabáty odhazujte v dál. Stačí správné vrstvení, korunované lehkou bundou nebo kabátkem, a můžete vyrazit. Sáhněte po tradičním trenčkotu nebo se odvažte a poříďte si svěží stylovou bundu. 

  • Divoký bomber

    ...
    Autor: Archiv firem
    Absolutním top trendem letošní sezóny se stal pestrobarevný bomber. Kupujte zvířecí potisky, romantické květiny nebo geometrické vzory. Rozhodně nešlápnete vedle. Krátké bundičky jsou svěží alternativou klasického saka. Směle je oblečte k oblekovým kalhotám a hedvábné halence a vyrazte do práce. Na volný čas výborně vyniknou s roztrhanými džíny. Kdo se nebojí, ať bomber zkombinuje s pouzdrovou sukní a jednoduchou košilí. Výsledek bude famózní.

    Vzorovaný bomber: Mango, 1199 Kč, bomber s květy: Zara, 1499 Kč

  • Decentní bomber

    ...
    Autor: Archiv firem
    Komu předešlá divočina příliš nevoní, nabízíme decentnější variantu. Jemná krajka nebo bílý satén podtrhnou vaší ženskou jemnost a přitom ukážou, že sledujete trendy a víte, co se nosí. Nenápadná, ale přesto stylová bunda, bude vypadat neotřele s béžovými kalhotami či klasicky a nadčasově v kombinaci s černou či tmavě modrou. Pokud chcete do vašeho outfitu zakomponovat nějaké barvy, volte pastelové tóny.

    Krajkový bomber: F&F, 559 Kč, saténový bílý bomber: Topshop, 2199 Kč

  • Džínová bunda

    ...
    Autor: Archiv firem
    Nestárnoucí kousek, jež ve vašem šatníku vydrží léta, je zcela jistě džínová bunda. Stejně jako kalhoty z tohoto legendárního materiálu, i ji užijete na tisíc způsobů a příležitostí. Krátký kousek do pasu bude skvěle vypadat k šatům. Klasický střih noste při jarním vrstvení ke kalhotovým outfitům. Pro fajnšmekry se nabízí kombinace s dalším denimem. Sáhnout můžete buď po totožném odstínu, nebo naopak po kontrastní světlé a tmavé modré.

    Džínový křivák: H&M, 999 Kč, světlá bunda: S.Oliver, 2799 Kč

  • Extravagance

    ...
    Autor: Archiv firem
    Chcete s nově příchozím sluncem odhalit své nové já? Vyrazte ve výrazných a jednoznačně nepřehlédnutelných kouscích! I na vás obchody myslely a připravily vám spoustu zajímavého zboží, se kterým budete královnou ulice. Pamatujte, že takové bundy vyžadují veškerou pozornost. Doplňte je tedy jednoduchým a decentním oblečením, které outfit harmonicky vyváží.

    Vzorovaná bunda: Topshop, 1999 Kč, denimová oversized bunda: Lindex 1499 Kč

  • Saka ve výrazných barvách

    ...
    Autor: Archiv firem
    Elegantní dámu, jsme předchozími bundami zcela jistě neoslovili. Pro vás tu máme klasická a přesto extravagantní barevná saka. Skvěle oživí obvyklý pracovní outfit a přitom s nimi bez problémů dodržíte firemní dress code. Chcete-li zaujmout, slaďte sako s kalhotami ve stejné barvě a doplňte je jednoduchými neutrálními kousky.

    Oranžové sako: F&F, 749 Kč, zelené sako: Topshop, 1899 Kč

  • Kabátek

    ...
    Autor: Archiv firem
    Jestliže jste fanynkou klasicky střižených kabátů a nechce se vám oblékat sportovní bundy, klidně jim zůstaňte věrná, pouze je odlehčete. Kromě sladké růžové, která ovládla přehlídková mola, seženete i kousky v tlumených barvách. Nebojte se kabátků připomínajících župan. V módních kruzích po nich šílí.

    Šedý kabátek: Mango, 1799 Kč, kostkovaný kabát: Marks&Spencer, 1699 Kč

  • Kožená bunda

    ...
    Autor: Archiv firem
    Bunda, která už léta vládne pánskému i dámskému šatníku, je zcela jistě právě kožená. Z muže udělá neodolatelného drsňáka. Žena s ní, díky kontrastu s ryze dámskými prvky, může udělat parádu jako stylová diva. Ať už zvolíte klasický rovný střih nebo rockerský křivák, tato bunda poslouží i v „den blbec,“ kdy budete ráno spílat před skříní, že vám už zase nic nesluší. Noste jí k sukni, šatům i kalhotám. Při chladném ránu přes ni přehoďte kožešinovou vestu a budete okouzlující.

    Koženkový křivák: C&A, 1198 Kč, kožená bunda: S.Oliver, info o ceně v obchodě

  • Parky

    ...
    Autor: Archiv firem
    Tyto zelené bundy už několikátou sezónu plní ulice města. Přestože jsou preferované především mladšími ročníky, nemusíte se jich bát ani ve zralém věku. Stačí vyměnit úzké roztrhané džíny za elegantní kalhoty a můžete vyrazit! Ideální jsou kousky se stahováním v pase, které pomáhají vytvarovat postavu. Přidejte k nim stylový klobouk a obujte podpatky a rozhodně neprohloupíte!

    Parka se stahováním v pase: Mango, 1999 Kč, parka s kapucí: Topshop 1999 Kč

  • Trenčkoty

    ...
    Autor: Archiv firem
    Existují kousky, jež by rozhodně měla vlastnit každá žena nehledě na věk. Jedním z nich je právě trenčkot. Vybírejte kousek v co nejklasičtějším střihu, aby nepodléhal trendům, a mohla jste ho bez okolků nosit až do roztrhání. Ideální délka je lehce nad kolena, aby byl kabátek nositelný i k šatům. Zvolte barvu velbloudí či světlejší béžová. Jestliže si ale na světlé barvy nepotrpíte, vhodnou alternativou je tmavomodrý kousek.

    Kabát bez knoflíků: H&M, 899 Kč, klasický trenčkot: C&A, 1198 Kč 

  • Větrovky

    ...
    Autor: Archiv firem
    Ano, díky návratu sportovního trendu, se nám vrací i větrovky. To ale neznamená, že máte běžet do nejbližšího obchodu se sportovními potřebami. Na mysli máme stylové bundy, sportovním trendem pouze inspirované. Nebojte se barevných šusťákovek ani delších větru-vzdorných kabátků. Uděláte s nimi nejen parádu, ale zároveň skvěle poslouží.

    Šedý kabát: Marks&Spencer, 2499 Kč, oranžová bunda: Zara, 1499 Kč

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, jaro, bundy, kabáty, tipy
Diskuse ke článku
.