Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Týden trendy barev: Něžná i sexy pudrová

22. února 2014 | 06:00

Nenápadná pudrová je trendem, který se na přehlídková mola stále vrací. Podlehněte mu také a staňte se jemnou vílou! Blondýnka vynikne více v narůžovělých tónech. Brunety by měly sáhnout spíše po meruňkové. Přírodní béžová sluší všem, i zrzkám.

Když jsem se minulý týden procházela po obchodním centru, regály byly zaplněné oblečením v decentních barvách pudru. Můžete namítat, že působí vybledle či zastarale. Já si ale myslím, že pokud zvolíte správný odstín,poslouží velmi dobře. 

Naeem Khan - přehlídka jaro 2014
Autor: style.com

Pudrová barva především pozvedá ženskost a jemnost. Udělá z vás bezbrannou krásku, kterou budou muži chtít chránit a tisknout v náručí. Pro umocnění tohoto efektu vybírejte oblečení z lehkých materiálů, jež bude étericky povlávat kolem vašeho těla. Zároveň je ale i velice sexy, protože evokuje nahou kůži.

V práci využijete tuto barvu v běžný den ale i na formálnější schůzky. V létě plní zahradní slavnosti a svatby. Doporučuji vyhnout se kombinacím se zářivými barvami, jako je žlutá nebo fuchsiová, které pudrovou „přebijí“. Daleko lepší službu vám udělají pastelové tóny nebo bílá či smetanová. Nebojte se zapojit letošní trend metalických barev. Akcent stříbrné nebo zlaté například na botách nebo svetříku, dodá outfitu šmrnc. Na večerní události ji zkombinujte s černou krajkou.

Pro doladění této vílí barvy sáhněte po romantických špercích. Kousky, které vám prokážou nejlepší službu, jsou například visací náušnice, perlový náhrdelník nebo Arabelin prsten.

Nejkrásnější kousky najdete zde:

Autor: Kristýna Dolejšová