Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Oblečte stylově celou rodinu: U.S. Polo vyhlásilo velké slevy!

16. února 2014 | 05:00
Prezentace klienta |

Mrzí vás, že už skončily povánoční výprodeje a vy jste v nich nestihli ulovit nic zajímavého, padnoucího ani vkusného? Nebojte se, ve výprodeji slavné značky U.S. Polo si jistě vyberete.

Značka U.S. Polo Assn. vznikla pod hlavičkou amerického póla již v roce 1890 a od té doby rozšířila své moderní a stylové sportovní oblečení po celém světě. Co na ní její nositelé milují? Je to hlavně typicky elegantní sportovní styl, kvalitní použité materiály a dokonale zpracované detaily.

U.S. Polo dokazuje, že i sportovní oblečení může být elegantní a pokud vám každodenní oblékání nediktuje pracovní dress code, jsou tyto kousky ideálními zástupci takzvaného "casual style". Dovolit si je tedy můžete klidně i do kanceláře.

U.S. Polo dámský svetr, 1099 Kč, www.italiedoskrine.cz
Autor: www.italiedoskrine.cz

Kombinujte jednobarevnou košili nebo polo tričko s dlouhým rukávem s jednoduchým, avšak elegantním tmavým svetrem s výstřihem do V. Klasické džíny vyměňte za úzké skinny džíny v elegantní šedivé barvě.

Nedbale elegantní styl oceníte také na svém partnerovi. Kromě klasických polo triček se stojáčkem vás U.S. Polo uchvátí také svými pánskými košilemi. Perfektní zpracování báječně doplňuje moderní design a pruhovaný vzor, či kostka.

U.S. Polo dětská mikina, 1044 Kč, www.italiedoskrine.cz
Autor: www.italiedoskrine.cz
Perfektní rodinkou na nedělním výletě se stanete, doladíte-li do svého stylu i ratolest. Neuvěřitelně roztomilý bude váš andílek například ve stylové mikině námořnického stylu, s moderními červenými proužky, či stylové lehké bundě s kapucí a logem značky.

Prohlédněte si nabídku stylového oblečení značky U.S. Polo. Za skvělé ceny je se slevou naleznete právě teď ZDE.