Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

V hlavní roli ponožky! Vyberte si zvířecí vzory i puntíky

  • 6. února 2014 | 14:00

    Zimní boty bez ponožek si asi neumí představit nikdo z nás. Málokdo si ovšem troufne na jiné než klasické černé kousky. Přitom i s ponožkami může být zábava! Obujte své oblíbené kotníčkové boty a nechte z nich vykukovat kousek barevné ponožky! 

  • Záchrana pro špatné dny

    odsx hunter, zoot.cz 199,-
    Autor: Archiv firem

    Máte špatný den a nevíte co na sebe? Oblečte se jednoduše do džínů a bílého trička nebo celá do černé a oživte outfit veselými ponožkami! Barevných ponožek se nemusíte bát v žádném věku. Zvolte abstraktní vzory nebo třeba květy!

  • Zvířata kam se podíváš

    Lindex 149,-Kč
    Autor: Archiv firem
    Leopard a obecně zvířecí trendy jsou módními stálicemi už léta. Netroufáte si na leopardí halenku nebo kalhoty a přesto byste chtěla nějaký kousek s tímto potiskem vlastnit? Začněte například právě s ponožkami! Ohrňte si nohavice u kalhot a nechte ponožky decentně vykukovat!

  • Černobílá klasika

    Lindex 179,-Kč
    Autor: Archiv firem
    Pokud jste vyznavačkami decentní černé klasiky, ani to nemusí být nuda! Kupte si černobílé vzorované kousky, které nejsou tak nápadné a přesto jsou výrazné! Ať už puntíky nebo proužky, fantazii se meze nekladou!

  • Pro skalní fanynky

    odsx hunter, zoot.cz 199,-
    Autor: Archiv firem

    Blíží se nám olympiáda, tak je třeba podpořit naše krajany! Veselé ponožky v národní trikoloře dají najevo vaši věrnost!

  • Nejen abstrakce to může být

    Reserved 129,-Kč
    Autor: Archiv firem

    Na dny, kdy je tepleji a můžete mít nižší boty, jsou ideální ponožky s potiskem zvířecích oblíbenců! Pejsci nebo divoké šelmy, je z čeho vybírat! Pokud vám již není „náct“ zapomeňte na potisky „hello Kitty“ a jiných postaviček.

  • IN v každé situaci

    Topshop 199,-Kč
    Autor: Archiv firem

    Pro módní „fanšmejkry“ máme ponožky s tartanovým vzorem, který ovládl celou letošní zimu! Pokud jste si tento vzor zamilovala, ponožky vám nesmějí chybět!

  • Elegantní a stylová

    H&M 249,-Kč
    Autor: Archiv firem
    Potřebujete-li být elegantní, ale přesto se chcete odpoutat od černé klasiky, volte ženské potisky jako například květiny nebo puntíky. Další možností jsou pastelové barvy. Výsledek by měl být jemný a decentní.

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  móda, trendy, ponožky, styl, hřejivé
Diskuse ke článku
.