Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Tyhle slavné ženy nás nejvíce zaujaly svými outfity.
    19. listopadu 2013 | 14:00

    Opět vám přinášíme ty NEJ outfity minulého týdně. Tentokrát si na dno sáhla dětská hvězda a módní guru Mary-Kate Olsen. Naopak nejvíce zazářila čerstvě single Miranda Kerr na gala party v Tokiu. Hvězdou českého rybníčku se stala něžná Ewa Farna.

  • Nejrafinovanější - Lea Michele

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Hvězda hudebního seriálu Glee má opravdu výstavní nohy a ráda je dává na odiv celému světu. Minulý týden oblékla na natáčení nového dílu Glee rafinovaný model. Kombinace školáckých podkolenek, sexy minisukně a elegantního peplum topu je dechberoucí. Bohužel si tento outfit může dovolit jen žena s nohama jako má Lea. (škoda)
  • Nejlesklejší - Katy Perry

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Katy Perry si na výstřední kostýmky potrpí, takže není žádným překvapení, že její model byl minulý týden nejoslnivější a nejtřpytivější. Jak by ne, když celý komplet vypadal jako z alobalu. Tento model splnil svůj účel a Katy byla opět nepřehlédnutelná.
  • Nejněžnější - Ewa Farna

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Mladá zpěvačka Ewa Farna často čelí narážkám na svou postavu. Za své ženské tvary se ovšem nestydí a umí z nich udělat přednost. Na křtu CD Hit za hitem se objevila v romanticky bílých šatech, které jí vytvořily image něžné dívky. Ewa to všem českým celebritám pořádně natřela!
  • Nejponurejší - Mary-Kate Olsen

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Módní návrhářka a herečka Mary-Kate Olsen přišla na módní show v babiččině modelu. Saténová sukně, oversized svetr a účes alá Panna Marie přidaly dětské hvězdě nejen roky, ale i kila. Ve 27 letech by mohla Mary-Kate obléknout něco mladistvějšího a odvážnějšího.
  • Nejsmyslnější - Miranda Kerr

    ...
    Autor: instagram
    Top modelka Miranda Kerr zmeškala večírek Vicotoria´s Secret, protože jako tvář prosincového čísla Elle se musela zúčastnit gala party v Tokiu. Tam všechny naprosto oslnila. Její šaty připomínající noční oblohu, rafinované průstřihy a třpytivé doplňky byly ozdobou celé japonské akce. Rozchod, který nedávno ohlásili s Orlandem Bloomem, se na Mirandině šarmu nijak nepodepsal.

Diskuse ke článku
.