Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ze Suri (7) bude návrhářka! Podepsala smlouvu na 45 miliónů

10. května 2013 | 17:00

Většina holčiček o tom jen sní, sedmiletá dcerka Katie Holmes a Toma Cruise si to může dovolit. Talentovaná Suri zakládá svou vlastní módní značku. A je prý odhodlaná to rozjet ve velkém...

Patří mezi nejlépe oblékané děti světa a mezi její poznávací znamení patří rozevláté šatičky, barevné balerínky a čelenky do vlasů. Prostě módní ikona, jak má být. Co na tom, že chodí teprve do první třídy.

Své outfity si malá Suri údajně vždy vybírá sama a často v nich zastíní i vlastní maminku. Kromě toho, že miluje módu, také ráda kreslí - a právě tyhle dvě vášně se rozhodla spojit. Informoval o tom britský deník The Sun.

Hobby s bonusem

"Oblékání bere velmi vážně," prozradil zdroj z blízkého okolí rodiny, "a teď bude konečně mít možnost proměnit své kresby v realitu. Není to ale nic, co by ji zcela ovládlo. Jde jen o milý koníček."

Jako každá holčička miluje plyšáky.
Autor: profimedia.cz

Koníček nekoníček, Suri prý už podepsala smlouvu, podle které by měl její zisk činit 45 milionů korun! To je vcelku příjemný bonus k nastartované kariéře v oboru, který malou designérku baví.

Značka se bude jmenovat prostě Suri a v její nabídce mají být dětské šaty, topy, džíny, ale i boty, šperky a další doplňky. S pomocí návrhářky Jeanne Yang, která spolupracuje i s mámou Katie, plánuje sedmiletá parádnice vtrhnout do šatníků svých vrstevnic z celého světa.

A co vy? Pořídily byste své dceři něco z dílny Suri Cruise?
29,6%
70,4%
Děkujeme za Váš hlas!
204 hlasů
485 hlasů

Autor: mab