Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyhlašujeme nejhezčí jarní odstín: Pudrově růžová sluší všem!

9. května 2013 | 07:00

Je lehká, svěží, univerzální a skvěle se kombinuje. Pudrově růžová má spoustu podob - a my vám garantujeme, že letos budete trendy v kterékoli z nich. Ať už se rozhodnete proměnit v něžnou vílu, nebo v punkovou princeznu...

Možná je za tím romantická atmosféra rozkvetlého jara, možná touha po minimalismu, kterou nás nakazili módní návrháři. Jisté je, že pudrovým tónům jsme zcela propadli.

Nejvíc nás baví ty s nádechem do růžova, od úplně světlých po sladce pastelové. Lichotí všem barevným typům i věkovým kategoriím a navíc přímo volají po hravém stylingu. Navíc je můžete nosit od rána do večera! Třeba takhle:

9:00: Pracovní snídaně

Nebojte se "napudrovat" od hlavy až k patě! Oblečení tón v tónu je trendy a díky jemným materiálům i růžovým odstínům se budete cítit jako znovuzrozená. Lehkou chůzi zajistí vtipné děravé mokasíny.

...
Autor: archivy firem

14:00: V plném tempu

Jestli to váš firemní dress code umožňuje, projevte svou kreativitu outfitem založeným na kontrastech. Elegance vs. rock, ženské vs. mužské, pudrová vs. černá - tyhle budou fungovat vždycky. A nápady se jen pohrnou!

...
Autor: archivy firem

19:00: Na elegantní večírek

Kdo by si nechtěl čas od času zahrát na princeznu? Nepotřebujete k tomu tři oříšky, půl království ani luxusní róbu. Jednoduchým růžovým šatům dodejte kouzlo pomocí doplňků v barvě zlata. Podpatky nesmí chybět!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková