Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obujte Desigual: Luxusní balerínky za skvělé ceny!

18. dubna 2013 | 17:15
Prezentace klienta |

Milujete změnu? Chcete být výjimečná a potrpíte si na kvalitu? Pak jsou originální a hravé balerínky značky Desigual pro vás to pravé. Využijte ojedinělé limitované akce a pořiďte si je právě teď za skvělé ceny. Jaro už klepe na dveře!

Nápadité, odvážné, svěží... I takové jsou boty španělské módní značky Desigual (v překladu „nestejný“). Mezi nejoblíbenější typ teď na jaře určitě patří balerínky. Vždyť tahle univerzální bota se dá nosit prakticky k čemukoli. Ke kraťasům, sukni i kalhotám. Na délce či střihu nezáleží.

Vypadají výborně k úzkým kalhotám s vysokým pasem i k širokým sukním. Obojí připomíná nazaměnitelný styl padesátých a šedesátých let a slavné nositelky balerínek Audrey Hepburn a Brigitte Bardot.

Barevné a nápadité

I když byla značka Desigual původně určena spíše mladým, díky své propracovanosti a neotřelosti sortimentu se v dnešní době líbí všem věkovým kategoriím. Kdo jednou Desigual oblékne či obuje, většinou se k němu vrací. Budťe i Vy originální a trendy se značkou Desigual.

Využijte ojedinělé limitované nabídky eshopu Italiedoskrine.cz a pořiďte si některý z neotřelých modelů. K uvedené ceně už nezaplatíte ani korunu navíc. Samozřejmostí je doprava zdarma. Navíc nakoupíte-li na eshopu Italiedoskrine.cz, můžete si být jistí, že nebude-li Vám sedět velikost či se Vám zboží nebude z jakéhokoliv důvodu líbit, můžete si ho vyměnit za jiný.

Celou nabídku obuvi Desigual najdete ZDE

Střípky z nedávné historie

Za všechno "může" mladý návrhář Thomas Mayer. Původem Švýcar žijící v Barceloně se v roce 1984 rozhodl vytvořit nekonvenční kolekci založenou na odlišnosti a barevnosti.

Zřejmě i proto, že Španělsko je v oblasti módy známé právě pro svůj patchworkový styl, intenzivní barvy, pestrobarevné oblečení a netradiční kombinace barev.