Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ceny sportovního oblečení na jaře neuvěřitelně padají!

17. dubna 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Určitě znáte frázi „sportem ku zdraví“, změňme to na „sportem ku trvalé kráse“! Když už máme konečně krásně, nemusíme se trápit v drahých fitkách, ani na skupinových lekcích, kde jeden studuje pohyby druhého. Nejlepší možností, jak spalovat kalorie a cítit se skvěle, je běh.

 

Nevíte, kde sehnat sportovní oblečení?

Sportovní oblečení je nezbytné, protože skvěle odvádí vlhkost, speciální materiály jsou vzdušné a příjemné. Klasické tepláky a bavlněná trika už prostě nejsou v kurzu. A důležité jsou i běžecké boty. Obecně se ví, že běh není zrovna nejlepším parťákem našich kloubů, a tak je dobré vybavit se kvalitní obuví, která nárazy zmírní. Šortky, legíny, trička, bundy, mikiny, boty – i to patří k základní výbavě běžce.

Dámská běžecká obuv Karrimor.
Autor: Zapakatel.cz

Než ale naběhnete do obchodů se sportovním oblečením, porozhlédněte se po internetu. Třeba na slevové servery, které zjevně sportování venku podporují. Na Zapakatel.cz najdete v sekci Móda mimo parádních kousků do města i sportovní věci!

Dámské běžecké triko Karrimor.
Autor: Zapakatel.cz

Speciální tip jen pro Vás – oblečení Karrimor

Doporučujeme se pak zaměřit na značku Karrimor, na kterou vás tady čekají slevy až 73 %! Legíny i trika tady najdete za něco málo přes 300 Kč, speciální boty na běhání pak jen za 1139 Kč, i když u pořizování takových bot se běžně nedostanete pod 1500 Kč. Ušetřete, kde to jen jde! Není nutné mít všechno Nike nebo Adidas, když věci ze stejně kvalitního materiálu můžete mít za zlomek ceny a poslouží vám naprosto srovnatelně.

Dámské běžecké kraťasy Karrimor.
Autor: Zapakatel.cz