Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hodinky levně i luxusně: Našli jsme ty nejstylovější!

28. března 2013 | 07:00

Najít dokonalé hodinky může být stejně těžké jako najít pana Božského. To první vám ale můžeme ulehčit. Dali jsme pro vás dohromady dvacet nejkrásnějších kousků - ve všech cenových kategoriích!

Než se pustíte do vybírání z našich favoritů, pojďme si připomenout, na co je potřeba dávat při koupi hodinek pozor:

1. Kvalita vs. cena. Jestli hledáte "vztah na jednu sezónu", klidně zvolte levnější trendy kousek. Toužíte-li ale po trvalé hodnotě a chcete-li, aby s vámi hodinky vydržely celé roky, raději investujte víc do kvalitnějšího modelu.

2. Značka je důležitá. Pokud jde o hodinky, buďte klidně trochu snobové. Je jedno, jestli je kupujete pro sebe, nebo jako dárek: nefalšovaný značkový kousek bude majiteli dělat větší radost než "fake" z tržnice.

3. Nebojte se e-shopů. Při online nákupech buďte ale ještě opatrnější než při přecházení křižovatky. Nakupujte jen v seriózních internetových obchodech a určitě vyžadujte záruční list.

Čím si ozdobit zápěstí?

Pánský styl

Nadčasové unisex hodinky jsou v kurzu už několik let - a my věříme, že ještě dlouho budou. Jsou stylové i nenucené zároveň. Prostě je nelze nemilovat...

...
Autor: archivy firem

Všechny barvy duhy

Ať už máte sportovního ducha nebo si jen potrpíte na módní neonové barvy, tyhle kousky vás určitě rozzáří. Pozor: jsou velmi návykové!

...
Autor: archivy firem

Není všechno zlato...

...ale něco přece ano. Ať už žluté, bílé, růžové nebo pouze kočičí, zlato je šmrncovní a přitom klasické. Vhodné do práce i na večírek.

...
Autor: archivy firem

Trochu netradičně

Fandíte extravagantním doplňkům? Vyřádit se můžete i na zápěstí. Je libo překvapivý vzor, hodinky ukryté v náramku nebo třeba ciferníky a pásky, které lze volně kombinovat?

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková