Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nosíte tenisky? Tohle jsou ty nejzajímavější

29. března 2013 | 14:00

Ne všichni mohou nosit podpatky. Spousta z nás si oblíbila tenisky. Výhodou je, že jsou dnes k sehnání ve všech možných tvarech, barvách i provedeních. My jsme vybrali ty nejzajímavější z nich.

Nosí je všichni. Ženy, muži, děti, bez rozdílu věku, povolání, nebo stylu. Tenisky se totiž hodí ke kalhotám a s trochou nadsázky a stylu je můžete skvěle nosit i k sukním! Když například obujete roztomilé mokasínky k romantickým šatům, máte zelenou!

Jak je nosit?

Pokud nejraději nosíte pohodlné kalhoty a džíny, tak není příliš těžké tenisky s vašimi modely kombinovat. Pokud nám bude počasí přát, stačí si džíny trochu povyhrnout, aby boty vynikly.

Tenisky Nike, k dostání na asos.com
Autor: Archiv firem

Skvělým doplňkem jsou taky kontrastní ponožky! Nebojte se barev a přivítejte nadcházející slunečné počasí.

Jaké tenisky k šatům?

Rozhodně nevolte svoje staré, oblíbené, ale odrbané kecky! Daleko lépe uděláte, když si budete nějaké v botníku "šetřit" právě na takové příležitosti.

Pěkně bude vypadat, když si nazujete nízké cvičky. Barvu dolaďte podle outfitu, ale nutno podotknout, že bílou a neutrálními barvami určitě nic nezkazíte!

Jsou jenom na běhání?

Ne, doopravdy nejsou. Samozřejmě, pokud se rozhodnete začít dělat něco pro sebe i svoje tělo, bylo by fajn, když místo vysokých podpatků, přezujete na tenisky. Ale boty, které jsme si tentokrát vzaly na paškál, se na sport nehodí. Ty jsou totiž "jen" na parádu!

boty spoje
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková