Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Základ jarního šatníku: Krajkové šaty do práce i na party!

30. ledna 2013 | 14:00

Leden ještě neskončil, ale zdá se, že ve vzduchu už je jaro. Chcete ho pustit do svého šatníku? Začněte klíčovým kouskem, bez kterého to letos nepůjde: krajkovými šaty. Jsou tak univerzální!

Módní experti krajkové kousky milují: jsou příjemné, působí luxusně a můžete s nimi rozehrát spoustu stylových kombinací.

Zatímco v zimě určovala trendy gotika, v nové sezóně černou krajku vystřídají světlé tóny. Nosí se ostré pastely, ale i bílá, krémová, starorůžová nebo barva šampaňského.

Krajkové šaty v neutrálním odstínu jsou zárukou, že budete každý den trochu jiná. Jak se snadno proměnit z něžné víly v královnu večírků? Stačí ty pravé doplňky...

Do práce

Troufněte si na trendy kombinaci několika vzorů. Abyste nepůsobili chaoticky, zachovejte neutrální paletu a kancelářský dress code: přidejte sáčko, lodičky a velké psaníčko na důležité dokumenty.

...
Autor: archivy firem

Na rande

Co jiného vás naladí na romantickou vlnu tak jako růžová? Klidně zkombinujte něžný odstín s křiklavým, který vás krásně rozsvítí. Bonus: zapomeňte na punčocháče a natáhněte si sexy punčochy.

...
Autor: archivy firem

Na party

Namixujte dívčí eleganci s trochou luxusního punku. Krajkové šaty z vás spolu s kožešinovou vestou, botkami na klínku a zlatým psaníčkem udělají hvězdu. Celý model správně "shodíte" legínami.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková