Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vltava, zima a romantika: Takhle jsme fotili valentýnskou módu!

5. února 2013 | 14:00

Readkce tištěného Blesku pro ženy nezahálí! Protože se blíží Valentýn, vydala se módní redaktorka Dita na Vltavu, kde spolu se svým týmem a s krásnou Lucií nafotila romantickou módní story. Jak celá akce probíhala?

Všechno muselo být rychlé, přesné a bezchybně. V zázemí naší redakce lovili redaktorka Dita Černá a stylista Karel Stix v bezedných taškách s oblečením, vybírali a kombinovali, až se z nich kouřilo.

Vizážistka Jana Khalifa mezitím pracovala na tom, aby hlavní hvězdu Lucku udělala ještě krásnější. Vykouzlila jí slavnostní účes a sexy kouřové líčení, bez kterých by byl efekt neúplný.

Podívejte se, jak přípravy vypadaly:

Video se připravuje ...
Ochutnávka ze zákulisí • VIDEO: Marie Barvínková

Pak už zbývalo jen všechno sbalit, nasednout do auta a vyrazit do botelu Matylda, který kotví na Vltavě kousek od Národního divadla. Prostředí restaurace se postaralo o romantickou atmosféru.

Celý tým statečně snášel zimu a sychravé počasí: Lucie se převlékala z jednoho outfitu do druhého a fotograf Dan Zahrádka "cvakal" jeden snímek za druhým. Zapózoval i stylista Karel - co by to bylo za valentýnskou story bez partnera?

Celý editorial i tipy pro sexy Valentýn najdete v aktuálním čísle týdeníku Blesk pro ženy, který je na stáncích od 4. února.

Autor: mab