Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle Katie Holmes: Klasika, ale ne nuda!

10. prosince 2012 | 07:00

Bývalá paní Cruisová hraje většinou role zdánlivě obyčejných žen, které jsou ale něčím výjimečné. A podobný je i její styl: na první pohled nevýrazný, ve skutečnosti však geniálně promyšlený.

I minimalismus a léžernost mají totiž svá pravidla. Dáváte stejně jako Katie přednost praktickému a neutrálnímu oblečení před módními experimenty? Tím pečlivější musíte být při skládání jednotlivých kousků:

1. Vyvažujte. Pamatujte si, že volný vršek vyžaduje těsný spodek a naopak. K rozevláté sukni patří jedině úzký top, k volné tunice zase skinny jeans.

2. Oživujte. Všichni víme, jak je pohodlné ráno popadnout několik černých nebo kousků a dát dohromady rychlý outfit. Aby ale nebyl nudný, přidejte aspoň kapku barvy, třpytu či vzorů.

3. Odvažte se. Aspoň trochu! Půjčte si svetr od přítele, vezměte si o pár centimetrů vyšší podpatky nebo vražte do vlasů zajímavou ozdobu. Budete se cítit jako hvězda!

Do kanclu

Katie si v rámci černé a šedé skvěle pohrála se střihy. My bychom ale její model oživili aspoň zajímavým topem a vínovými botkami.

...
Autor: archivy firem

Na nákupy

Nebojte se půjčit si něco z přítelova šatníku nebo v obchodě nahlédnout i do pánského oddělení. Velký svetr vyváží podpatky a úzké džíny.

...
Autor: archivy firem

Na večírek

Jako Katie na červeném koberci můžete zazářit i vy: kobaltově modré šaty jsou stylové, ale ne vulgární. Klasický drdol a kočičí oči zase dodají ženskost.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková