Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Zachumlejte se! Móda, která vás zahřeje

1. prosince 2012 | 07:00

Příchodu zimy a mrazivých dnů neunikneme. Ale můžeme si je zpříjemnit! Pojďte s námi spojit užitečné s příjemným i krásným. Vybrali jsme pro vás dokonalé zimní doplňky.

 

Když dorazí mrazy, najednou toho tolik potřebujeme! Teplé boty na doma, cardigan na posezení u kamen, rukavice na koulování, beranici pro sibiřské počasí, klapky na uši pro dny, kdy si nechceme zničit účes...

Že vás nákupy praktických doplňků spíš otravují? Už nemusí. Podívejte se na kousky, které vás zahřejí, potěší a třeba i pobaví. Samozřejmě za rozumnou cenu!

Hřejiví chlupáči

Kožíšky, chlupy i beránci jsou trendy a navíc vás skvěle ochrání před zimou. Jestli zvolíte pravou nebo umělou kožešinu, to už je na vás.

...
Autor: archivy firem

Příslib jara

Kdo říká, že už v zimě nemůžete oživit svůj outfit jarními kousky? Příští sezóna bude barevná: předběhněte dobu s pastelovými tóny nebo zářivě žlutou.

...
Autor: archivy firem

Jako starý film

Ani nadčasová černobílá kombinace není tabu. Zvlášť na sněhu s ní zazáříte víc, než by se na první pohled zdálo. V kontrastech je totiž síla!

...
Autor: archivy firem

Sváteční nálada

Nebojte se mírného kýče v podobě vánočních vzorů. Červená barva, motivy sněhových vloček nebo tradiční jeleni dodají kouzlo i zamračenému pondělku.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková