Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To musíte vidět! Jak budou vypadat děti Williama a Kate?

4. prosince 2012 | 16:00

Celý svět obletěla báječná novina! Princ William a jeho žena Kate čekají potomka! Všechny zajímá, jestli to bude chlapec, nebo holčička. To sice nevíme, ale už předběžně víme, jak bude vypadat!

Po kom zdědí malé princátko, nebo princezna, geny? A bude spíše po mamince, nebo po tatínkovi? Podobné řeči se teď neustále vedou ohledně britského královského páru.

Kdy se to narodí?

Podle aktivních papparazi fotografů a médií se spekuluje, že dítě bylo počato na luxusní dovolené v Asii. Tam si pár užíval v září tohoto roku. Podle toho lze snadno vypočítat, že by vévodkyně mohla být zhruba v 8 týdnu těhotenství!

Co se narodí Kate a Williamovi?
66,1%
33,9%
Děkujeme za Váš hlas!
625 hlasů
320 hlasů

Kate na kapačkách!

Momentálně se budoucí maminka nachází v nemocnici. Proč? Vévodkyni včera totiž přemohly ranní nevolnosti, které byly tak silné, že ji musel princ William okamžitě odvézt do nemocnice Eduarda VII.

Příliš brzy

Pár chtěl šťastnou novinku oznámit přesně na Štedrý den. To se bohužel nepodařilo kvůli hospitalizaci, a tak musel princ William s pravdou ven. Proto se teď, nejen po celé Británii, ale i po celém světě šíří zvěsti, co to bude a jak se budoucí princezna, či princ, bude jmenovat! A co si myslíte vy? Bude to holčička, nebo chlapec?

Autor: ema