Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nádhera! Šaty Kristen Stewart na světových premiérách

23. listopadu 2012 | 06:00

Upírka Kristen nás baví čím dál víc - aspoň co se módy týče. Na premiérách posledního dílu Stmívání oslňuje modely, které jsou sexy i luxusní. Vybrali jsme ty nejkrásnější!

"Kristen by se nejraději oblékala jako kluk," říká její stylistka Tara Swennen. "Na druhou stranu ji však baví, že se na červeném koberci může proměnit v někoho docela jiného."

S hereččiným ležérním přístupem k módě souvisí i to, že ji často vídáme kombinaci drahé róby a odrbaných tenisek. "Už jsem ji ale naučila, že k slavnostnímu stylu patří podpatky," usmívá se Swennen.

Spolupráce se stylistkou Kristen proměnila z nevýrazné tváře v elegantní divu. Podívejte se na její nejhezčí outfity:

Malé barevné

Kristen má postavu, se kterou si může dovolit většinu střihů i vzorů. Sluší jí pouzdrové šaty i sukně do áčka, květinové aplikace i jedna výrazná barva.

...
Autor: profimedia.cz

Velká večerní

Dlouhé, splývavé róby herečce upřímně závidíme! Ať už poutají pozornost zlatým leskem, nebo tím, kolik toho odhalují...

...
Autor: profimedia.cz

Originální overaly

V běžném životě sází Kristen spíš na kalhoty, takže overaly jsou jí blízké. Líbí se nám černobílý od Balenciagy i krajkový od Libanonce Zuhaira Murada.

...
Autor: profimedia.cz

Hvězdná inspirace

Jestli se chcete blýsknout ve stylu krásné upírky, vsaďte na šaty, které nikdo nepřehlédne, a přidejte jemnější doplňky. Nezapomeňte ani na krásné prádlo!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková