Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzrajte na zimu! Oblečte si značkové kabátky a bundy za super ceny!

2. října 2012 | 06:00
Prezentace klienta |

Poslední teplé počasí je podle předpovědí už za námi. Straší vám ve skříni nemoderní stará bunda? Nebo snad kabát po babičce? Darujte ho potřebným a potěšte se novým, značkovým kouskem za skvělou cenu!

Vaše oblíbené slevové akce na www.italiedoskrine.cz jsou opět tady! Tentokrát jsme se zaměřili především na podzimní a zimní oblečení, konkrétně na bundy a kabáty!

Obří slevy hluboko pod 50 %! To je nejnovější nabídka na www.italiedoskrine.cz. Luxusní internetový obchod, kde máte možnost nakupovat značkové oblečení za neznačkové ceny!

Nově zde najdete akci na bundy a kabáty: KOLEKCE PODZIM/ZIMA 2012! V nabídce najdete mnoho známých značek, například: Miss Sixty, Diesel, Guess, Desigual, nebo Ed Hardy! Tak na co ještě čekáte? Je ten pravý čas, abyste si pořídily něco luxusního a hřejivého! Léto už je bohužel za námi.

Podzimní akce-slevy na bundy a kabátky na e-shopu ITALIEDOSKRINE.CZ
Autor: Italiedoskrine.cz

Stále se ale bojíte nakupovat přes internet? Nemáte proč! Pokud vám nějaké zboží nebude sedět, Po vyzkoušení zjistíte, že vámi objednaná velikost nesedí, nic se neděje!

Zásilku stačí vrátit zpátky na adresu e-shopu a přiložit požadavek na výměnu či vrácení zboží.

Jakmile vrácené zboží dorazí, eshop vás bude zpětně kontaktovat s domluvou na výměně nebo vrácení peněz.

Celý tým www.italiedoskrine.cz se snaží, aby vše probíhalo velmi rychle, takže s nemáte skutečně čeho obávat! 

Nezapomeňte na to, že nejste u moře! Naše klima je naprosto nevyzpytetelné a nikdy nemůžete vědět, jaké, až arktické teploty na vás mohou čekat! Proto neváhejte a nakupujte. A kde jinde než na www.italiedoskrine.cz!

 PODÍVEJTE SE NA SKVĚLOU NABÍDKU WWW.ITALIEDOSKRINE.CZ!