Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Abercrombie & Fitch! Luxusní americká móda za tisícovku!

Abercrombie & Fitch - nejširší sortiment od proslulé americké značky na Italiedoskrine.cz - doprava zdarma, super ceny, v nabídce nechybí džíny, trička, bundy...
26. září 2012 | 07:00
Prezentace klienta |

Potěšte sebe i svého miláčka. Kupte si džíny, tričko, mikinu nebo kulicha na zimu! Vše za pouhých 1090 Kč! Na www.italiedoskrine.cz momentálně najdete exkluzivní limitovanou akci na luxusní oblečení značky Abercombie & Fitch! 

Abercrombie & Fitch je americká módní značka, která je zaměřená na výrobu oblečení na denní nošení, ale v luxusním stylu a vyšší kvalitě. Zaměřuje se především na mladší spotřebitele, ale oblékají ji i starší! Jejich příjemné, skvěle padnoucí oblečení si prostě zamiluje každý!

Na www.italiedoskrine.cz je limitovaná akce, kde v celé nabídce můžete nakoupit VŠE za skvělou cenu 1090,- Kč! Džíny, trička s krátkým i dlouhým rukávem, čepice, šály, trenýrky, nebo tepláky na doma? Vše nakoupíte na www.italiedoskrine.cz za skvělou cenu.

NAKUPUJTE ABERCOMBIE & FITCH ZA 1090 KČ!

Abercrombie & Fitch - nejširší sortiment od proslulé americké značky na Italiedoskrine.cz - doprava zdarma, super ceny, v nabídce nechybí džíny, trička, bundy...
Autor: Italiedoskrine.cz

Proč nakupovat na www.italiedoskrine.cz?

Oblíbená americká móda, která má miliony fanoušků po celém světě. Chcete si i vy pořídit jeden kousek do vaší skříně? Nic vám nebrání! A díky skvělé slevové akci máte jedinečnou možnost za 1090 Kč.

Najdete zde pouze originální značkové oblečení, žádné napodobeniny či neoriginální zboží.

Doprava zdarma!

Veškeré zboží je zabaleno v originálních obalech.

Výměna zboží. Nakoupíte-li značkové džíny, boty či kabelky, můžete si být jistí, nebude-li vám sedět velikost, nebo se vám daný doplněk nebude líbit, k výměně zboží je vám e-shop neustále k dispozici.

Pravidelné akce: značkové oblečení za polovinu ceny, každý týden limitované nabídky, díky nimž nakoupíte zboží za nepřekonatelné ceny.