Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Skvělá akce: Značková trika a košile La Martina za bezkonkurenční ceny!

14. září 2012 | 06:00
Prezentace klienta |

Nová limitovaná slevová akce na kvalitní trika a košile značky La Martina. Argetinská značková módní firma se dostala konečně i k nám. Neváhejte a pořiďte stylový kousek sobě, nebo svému protějšku.

Tato luxusní móda se zaměřuje hlavně na sportovní a volno časové kousky. Původně vznikla jako oblečení na koňské pólo!

La Martina se stala ale nečekaně tak oblíbenou, že začala postupně navrhovat i oblečení na volný čas jak pro muže, tak i pro ženy. Na eshopu www.italiedoskrine.cz momentálně probíhá jedinečná slevová akce!

Jdete na večeři, do kina, nebo chcete jen prostě vypadat dobře? Využijte této jedinečné akce a pořiďte si luxusní argentinskou módu! Navíc na eshopu www.italiedoskrine.cz se nemusíte bát žádných nákupů.

NAKUPUJTE ZNAČKOVOU MÓDU ZA SUPER CENY!
Značková trička La Martina pořídíte na e-shopu www.italiedoskrine.cz za bezkonkurenčně nízké ceny!
Autor: Archiv firmy italiedoskrine.cz

Na www.italiedoskrine.cz koupíte značkové zboží za neznačkové ceny! A co je nejlepší? Každý kousek vám pošlou ZDARMA. takže zapomeňte na zbytečně předražené poštovné!

Nějkaý problém? Objednali jste špatnou velikost, nebo chcete kousek vyměnit? Není problém! Můžete si být jistí, nebude-li vám sedět velikost či se vám daný doplněk nebude líbit, výkoný tým luxusního serveru s módou vám bude plně k dispozici a zboží ochotně vymění!

Pokud se vám nakupování na www.italiedoskrine.cz zalíbí, můžete využít skvělého věrnostního programu! Stálým klientům totiž nabízí slevy již od prvního nákupu! Tak na co ještě čekáte?

INSPIRUJTE SE V NAŠÍ FOTOGALERII: