Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyspěte se do růžova: Zařídí to příjemná a sexy pyžámka!

21. července 2012 | 18:00
Prezentace klienta |

Nejenom kvalitní a pohodlná matrace je klíčem k dobrému a kvalitnímu spánku! Důležité je i správné pyžámko, ve kterém se budete dobře cítit a díky kterému se můžete i božsky vyspat!

Pokud se dobře nevyspíme, býváme nepříjemní a nevrlí. A to si mnoho z nás často nemůže dovolit! Bez ohledu na to, jakou práci děláme je dobré, abychom vždy byli dobře naladěni. Už jen kvůli psychické pohodě.

Spánek je jedním z nejdůležitějších lidských potřeb a každý  nás ho k životu prostě potřebuje. Mnoho z nás ale nedbá na to, co si na sebe do postele vezme. Pokud žijete s partnerem, doporučujeme, v rámci zachování trvalého a kvalitního  vztahu, pořídit si pěkný spací úbor, který můžete pořídit na www.do-pradla.cz!

spoj
Autor: Archiv firmy do-pradla.cz

Udělejte radost sobě, ale i osobě, která s vámi sdílí lože! Nejdůležitější je asi vybrat model, který vám perfektně sedět. Stranou to, že my ženy, si často kupujeme věci, které nás škrtí, úplně nám nesedí, nebo jsme v něm doslova "narvané".

Tady musí jít móda stranou. Vyberte si kousek, který bude pohodlný, klidně i o číslo větším než je vaše standardní velikost, a kde vám vyhovuje i materiál. Dále je důležité, čemu dáváte přednost. Na stránkách www.do-pradla.cz si můžete vybrat z velmi pestré škály spacího prádla!

Pořiďte si tedy noční košilku, tílko s roztomilými kraťásky, nebo komplet,. složený z trička s krátkým rukávem a 3/4 kalhotami.

Vyberte si pyžámko na stránkách www.do-pradla.cz