Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nakupujte se slevou: Luxusní a sexy podprsenky, které musíte mít!

16. července 2012 | 14:53
Prezentace klienta |

Toužíte po krásné podprsence, která vám dokonale padne a přitom nebude stát nehorázné peníze? Máme pro vás řešení! Přinášíme vám výběr těch nejkrásnějších a nejpraktičtějších podprsenek, které musíte mít!

Čím více se svlékáme, tím více ze sebe odhalujeme. Je proto moc důležité, abychom měli dobře padnoucí spodní prádlo, které bude dokonale kopírovat naše křivky.

To platí především pro podprsenky, u kterých je opravdu důležité, aby dobře seděly. A co si budeme povídat, aby také skvěle vypadaly. Jak s tílkem, tak i bez se budete cítit dobře, když uděláte správné rozhodnutí.

Nemusíte kvůli tomu ale obrážet velká a přeplněná obchodní centra. Stačí si udělat pohodlí a v klidu a pohodě vybírat spodní prádlo z domova na eshopu dopradla.cz! Nejoblíbenější modely jsou teď s 20% SLEVOU. Navíc do středy 18. 7. je při nákupu nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA.

Na stránkách naleznete i tabulku, podle které zjistíte vaši velikost. Poměřením obvodu pod prsy a přes prsa zjistíte svoji velikost, podle které následně vyberete i skvěle padnoucí podprsenku.

Hledáte luxusní podprsenku za málo peněz? Najdete ji ZDE!

Krásné trendy podprsenky za nejnižší ceny nalezente na e-shopu DOPRADLA.CZ
Autor: Italiedoskrine.cz
Vyberte si ze široké škály luxusních podprsenek. Nesmrtelná černá, bílá i tělová barva. Pokud máte ráda veselé barvy a vzory, není problém! Vyberete si tyrkysovou, růžovou, s kytičkami se vzory, bez ramínek, nebo rafinovaným střihem pro všechny příležitosti.

Máte větší ňadra? Vyberte si z opravdu obsáhlé nabídky spodního prádla pro plnější tvary. Ale samozřejmě jsme nezapomněli ani na ženy s menšími vnady.

V naší nabídce myslíme i na maminky. Zkuste sekci těhotenského a mateřského prádla. Dále zde najdete bezešvé prádlo, stahovací, korzety a stahovací pásy, sportovní podprsenky.


Podprsenky v akci
Autor: Dopradla.cz