Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Módní ikona nebo služka? Pippa do práce vyrazila oblečená jako komorná

14. prosince 2011 | 16:21

Její sestra Kate, Vévodkyně z Cambridge, byla zvolena nejlépe oblékanou ženou roku. I Pippa (28) je často označována módní ikonou. Tentokrát však v černých šatech s bílým límečkem vypadala spíš jako hotelová pokojská, která kuchaři zaběhla na trh pro chybějící zeleninu.

V šatech značky Suzannah, které ve stejnojmenném online butiku pořídíte v přepočtu za necelých patnáct set korun, Pippa zamířila do zaměstnání. V pytlovitých šatech rovného střihu však vypadala jako postarší sicilská komorná.

Módní šaty z italské bavlny jí zkrátka vůbec nesedly. Nevylepšila to ani výběrem doplňků. Silné černé punčocháče a balerínky bez podpatku celkovému dojmu příliš nepomohly.

Pippa
Autor: profimedia.cz

Šaty s kulatým kontrastním límečkem patří mezi trendy letošní sezóny. Nejde přitom o žádný novodobý výmysl módních návrhářů. Na jednoduchých černých šatech stejný nosila už legendární Coco Chanel.

Kulatý límeček, nazývaný také Petr Pan, skvěle vynikne v kontrastní barevné kombinaci. Nejčastěji je to bílá na černé. Tenhle trend však sluší spíše mladším dívkám.