Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Inspirujte se módními trendy a buďte in

21. května 2011 | 22:27

Květiny, nebo puntíky? Maxi, nebo minisukně? Přemýšlíte nad letošní jarní módní kořistí? S naší navigací vedle nešlápnete. Servírujeme vám pouze to, o čem jsme přesvědčeni, že vás spolehlivě nadchne!

Víme, kde, co a za kolik právě seženete!

Mladistvá

Jste romantička tělem i duší kapku říznutá rebelkou? Pak si budete v kolekci Orsay libovat. Je totiž plná řasených, nadýchaných jednobarevných i květovaných šatů v délce nad kolena i ke kotníkům. K tomu je ideální pořídit si koženkovou bundičku do pasu. Nebo snad raději sázíte na pohodlí? K dostání jsou stále populární harémové kalhoty i styl à la western. V Orsay si na jaře vybere opravdu každá. Já jsem se doslova zamilovala do šedých minišatů s kaskádou volánů.

Vzdušný top: 540 Kč, upnuté džíny 700 Kč, F&F
Autor: archiv firmy
Sexy

Dostupná, jednoduchá a šik. Taková je móda v řetězci F&F, kterou seženete v obchodech Tesco. Pokud si ale chcete užít atmosféru, zamiřte do obchodního centra Palladium v Praze, kde je stylový obchod. F&F vsadilo na klasický ženský styl, modely s pánskými prvky, nabírané maxišaty a kombinézy, bohémskou módu z let Woodstocku a sepranou džínovinu. Mě se líbily třeba boty na korkové podrážce, jednoduchá kombinéza či elegantní maxišaty v petrolejovém odstínu.


Podívejte se na aktuální kolekce:

Pestrá

Katalogy zásilkového obchodu Halens zaplavily květiny. Jsou jich plné šaty, sukně, blůzy. Vedle nich se na výsluní derou i klasické proužky a retropuntíky. Z ozdob vítězí dlouhé korále v kontrastních barvách – černé a

Z kolekce katalogu Halens
Autor: archiv firmy
bílé, masivní náramky a velké sluneční brýle. Jste-li rebelka, oceníte kožené bundy a motorkářský styl vůbec. Pokud jste spíš vyznavačkou zvířecích vzorů, vězte, že čas je zatím stále ještě neodvál. V barvách se klidně odvažte, letí i jasné „neonky“! Mě z nabídky nadchly hlavně velké sluneční brýle.

Výrazná

Do řetězce New Yorker míří sice hlavně - náctileté slečny, ale oblékne se tu každá z nás. Tady totiž pořídíte trendy za velmi rozumné ceny. Chce to jen soudnost při výběru. Letošní jaro v New Yorkeru ovládly proužky různé šířky, puntíky i romantické prvky. Střihy jsou spíše strohého a klasického rázu. Mně osobně do oka padly hlavně proužkované šaty s lodičkovým výstřihem v nepřehlédnutelné červené.


Autor: Kateřina Pokorná, Kbak