Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nastříkat a jít! Váš osobní letní bodyguard. Letní mlha, kterou budete milovat

18. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Hurá, léto je tu co nevidět! Tešíte se? Protože my ano. Konečně budeme moci dělat všechny věci,  na které se tešíme celou zimu. Jen tak sedět na terase a užívat si nicnedělání u skleničky osvěžujícího letního kokteilu, oprášit kolo či kolečkové brusle a vyrazit objevovat nové krásy a zákoutí okolní přírody. Užívat si lehce otravný, ale potěšitelný pocit písku mezi prsty při lenošení na pláži, vyskakovat za míčem při volejbalu či vybíjené s dětmi, relaxovat na zahradě při přesazování květů, sekání trávy a nechat sluneční paprsky aby nás laskaly a dodaly pokožce nádherný bronzový nádech. Letní dny jsou jednoduše okouzlující a my je milujeme. 

Abyste toto léto přežili v pohodě a užili si všechno, na co se tešíte, potřebujete silného bodyguarda, který vás ochrání na každém kroku a při každé činnosti. Protože slunce na nás svítí celý den a každý den. Spolehlivý ochránce by měl být silný, ale nenápadný. Měl by chránit, ale neomezovat. Měl by být vždy po ruce, ale nepřekážet. Měl by být jednoduše super účinný tak jako nová Opalovací mlha SPF 50+ Bioderma Photoderm.

Autor: Bioderma

Tento jedinečný produkt budete chtít nanášet znovu a znovu, protože je to tak jednoduché jako nikdy. Žádné zdlouhavé roztírání, bílé fleky či nepříjemný zápach nehrozí. Opalovací mlha je jiná a tím je vyjímečná. Stačí ji nastříkat z dvacenticentimetrové vzdálenosti a dál sa věnovat oblíbené činnosti. Transparentní, osvěžující a voděodolná textura poskytne pokožce maximální ochranu před oběma druhy UV žáření, teda před UVB i UVA. Patent buněčné ochrany chrání pleťové buňky před poškozením a předchází i nepříjemným solárním intolerancím. Opalovací mlha ochrání každý druh pokožky včetně citlivé. Příjemným potěšením je její univerzální použití. Můžete ji nanést na tělo, tvář i vlasy, na mokrou či suchou pokožku. Díky sprejovému aplikátoru Opalovací mlhu nanesete i na těžko dostupná místa jako jsou například záda. Při nanášení na tvář je příjemnější pokud Opalovací mlhu nejdřív nastříkáte na ruce a až potom nanesete na tvář. Nezapomeňte aplikaci opakovat vždy po pobytu vo vodě, po utření ručníkem nebo po sportu, nejlépe však každé dvě hodiny. Získáte tak maximální jistotu, že i letní večer bude stejně úžasný jako byl den.

Autor: Bioderma

Novinku Bioderma Photoderm Opalovací mlha SPF 50+ koupite v síti lékáren za doporučenou cenu 499 Kč.

Je to v kůži!

Více na www.bioderma.com