Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 originálních způsobů, jak si v létě uvázat pareo místo šatů!

Video se připravuje ...
Jedno pareo pětkrát jinak!
VIDEO: Adam Balažovic
9. června 2016 | 06:00

Velký šátek – neboli pareo – je bezpochyby jedním z nejoblíbenějších letních doplňků. Na dovolené u moře ani u rybníka se bez něj zkrátka neobejdete. Zabere málo místa, a když se ho naučíte vázat hned několika způsoby, nahradíte jím tuniky, šaty i vzdušná tílka.

 

Pareo je velmi šikovný, praktický a variabilní letní doplněk. V našem videu se dozvíte, jak si velký šátek uvázat pěti různými způsoby. 

1. První způsob je velmi rychlý, a tak ho využijete především tehdy, když potřebujete rychle se z pláže dostat do hotelu nebo se chcete jen tak projít podél moře. Pareo si jednoduše uvážete nad prsy a můžete jít.

2. Podobný, ale efektnější způsob spočívá v tom, že oba konce šátku stočíte do spirály, a vytvoříte tak nevšední zavazování za krk, které navíc pevně drží. 

3. Stejně můžete pareo uvázat i na straně, a vytvořit tak stylové asymetrické šaty s jedním volným ramenem.

4. Z obdélníkového šátku můžete během pár vteřin vytvořit i vzdušnou vestičku. Stačí pomocí uzlíků vytvořit průramky na ruce.

5. Poslední způsob je trochu složitější, ale zato velmi efektní. Začátek je obdobný jako u třetího způsobu, ale místa, kde se tvoří rozparek, svážete dvěma uzlíky k sobě.

 

Za zapůjčení šátků Desigual děkujeme internetovému obchodu different.cz