Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy boty na léto: V těch vás nikdo nepřehlédne!

11. června 2016 | 06:00

Vedle pohodlných sandálků a plátěných bot byste měla mít v letní výbavě alespoň jedny sandálky na podpatku nebo klínu. Nedá se v nich sice chodit denně, ale k určitým příležitostem si je zamilujete!

Nemusíte být nutně milovnicí velkolepých večírků, boty na podpatku by měla mít každá z nás. Pravdou je, že pobíhat v nich po městě není nic příjemného, ale čas od času přijdou vhod. Určitě už dávno víte, že bolavé nohy dokonale vynahradí fakt, že podpatky nás opticky zeštíhlí a vylepší celou siluetu. Na letní večírek nebo na klidnější den v práci jsou zkrátka jako dělané.

 

Jaké si koupit?

V uzavřených lodičkách vám během letních dnů bude zbytečné horko. Skvělou alternativou jsou sandálky na podpatku nebo pohodlnějším klínu. Největším letošním hitem je samozřejmě šněrování, které kromě balerínek proniklo i k botám na jehlovém podpatku. Druhým nejvýraznějším trendem jsou rozhodně třásně, které dodají jednoduchým sandálkům šmrnc a jedinečný vzhled.

Mezi barvami se stále drží na výsluní klasika v podobě černé, krémové, hnědé a červené. Při koupi sandálků na klínu se však můžete mnohem víc odvázat. Zkuste třeba džínové, pestrobarevné nebo s nápadným potiskem.

Každý podpatek se počítá

Ty nejvyšší jehlové podpatky vám sice prokážou skvělou službu, ale zároveň se na nich asi pořádně zapotíte. V případě, že nejste zdatnou nositelkou jehel, sáhněte po nižším a širším podpatku, který na letních sandálcích vypadá úplně nejlépe, nebo po klínech, které vypadají skvěle k sukni i ležérním džínám.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!