Pátek 17. května 2024
Svátek slaví Aneta, zítra Nataša
Oblačno, déšť 20°C

Buďte v souladu s českou BIO kosmetikou s unikátním složením

10. října 2023 | 00:00

Pečovat o sebe v souladu se sebou, přírodou a zároveň s využitím nejmodernějších kosmetických poznatků. Luxus, nebo si to může dovolit každá žena? Česká značka Onclé a její řada Biorganic je vyvinuta a vyrobena pro všechny ženy, kterým záleží na čistě přírodním složením a rády podporují kvalitní české výrobky.

Starat se o celé tělo i o ta nejintimnější místa a používat k tomu kosmetiku, která chrání naši pokožku i přírodu, je veganská, vysoce kvalitní a především funkční, zní jako skutečný balzám na duši. Řada Onclé Biorganic je kosmetika s prebiotiky podporující přirozenou mikroflóru a ochranu pokožky.

Biolin P je jedinečné prebiotikum

Jde o přírodní prebiotikum chránící pokožku a fungující, jako ochranný antimikrobiální štít. Je klinicky prokázáno, že produkty obsahující Biolin P zabraňují opakovanému výskytu kožních problémů a zánětů. Česká značka Onclé objevila nesčetné výhody této látky a používá ji ve svých receptech. „Vyrábíme jedinečné produkty pro ženy, které se o sebe chtějí starat s něhou a láskou. Biolin P je chrání před vznikem nepříjemných projevů kůže, jako jsou vyrážky, záněty či přecitlivělost,“ vysvětluje Marcela Kubátová, ředitelka marketingu Onclé.

Z lůna přírody

Řada obsahuje 5 výjimečných produktů, které navíc obsahují vzácné přírodní oleje, jako jsou BIO šípkový olej, bavlníkový olej či jojobový olej. Seznamte se nim právě teď. Jedná se o Mycí mléko, Tělové mléko, Intimní čisticí olej, Intimní mycí emulzi a Hydratační mist na obličej.

Vaše tělo se zamiluje

Jedině hydratovaná pokožka může vypadat mladě a začít je potřeba již ve sprše. Mycí mléko Onclé přináší pokožce jedinečnou péči. Šetrně a zároveň efektivně odstraňuje nečistoty. Pokožku chrání před nepříznivými vlivy, hydratuje a zanechává ji hedvábně jemnou. Obsahuje BIO šípkový extrakt, BIOLIN P, kyselinu mléčnou a jemné čisticí složky.

Po osprchování a osušení pokožky přichází na řadu Tělové mléko Onclé. Během léta ho používejte po každé sprše, nikdy nevynechávejte. Proč? Vaše pokožka bude dlouhodobě chráněna před dehydratací. Tělové mléko je koncipováno tak, že podporuje přirozenou strukturu pokožky a vyživuje ji. Obsahuje vzácné přírodní BIO oleje - arganový a švestkový, dále BIO šípkový extrakt, BIOLIN P, přírodní squalan, vitamín E a jemné čisticí složky.

Intimní zóna

Předcházejte nepříjemnostem pomocí správně vybrané intimní kosmetiky. Onclé nabízí hned dvě možnosti v podobě Intimního čisticího oleje a Intimní mycí emulze. Jak se liší? Intimní čisticí olej podporuje přirozenou obranyschopnost pokožky. Jde o bezoplachový produkt vhodný pro každodenní péči, skvělý na cesty. Obsahuje BIOLIN P, který podporuje přirozenou mikroflóru a ochranu kůže. Mezi další složky oleje patří kyselina mléčná, jojobový olej, kokosová voda, bavlníkový olej.

Intimní mycí emulze byla navržena pro každodenní použití ve sprše a jde tedy o oplachový produkt. Posiluje přirozené prostředí intimních míst. Dává Vám pocit čistoty a svěžesti během celého dne. Obsahuje přírodní BIOLIN P, BIO šípkový extrakt a jemné čisticí složky.

Svěží a hydratovaný obličej

Hydratační mist na obličej Onclé patří mezi současné kosmetické trendy. Tato mlha ve spreji pleť během chvilky dokonale osvěží, hydratuje, vyživí. Pokožce navrací její elasticitu, chrání ji před nepříznivými vlivy, a navíc díky kyselině hyaluronové zpomaluje proces stárnutí. Ideální je na cesty, ale i pro domácí použití. Mezi účinné látky patří kyselina hyaluronová, BIOLIN P, mořská voda s minerály, kokosová voda, BIO organická šťáva z aloe vera.

Zamilujte se Onclé i Vy.

Autor: Reklama